Nationale Voorleesdagen bij De Sammeltjes
Uitgegeven op 28-01-2023 om 07:49  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Jaarlijks worden de Nationale Voorleesdagen georganiseerd. In Hollands Kroon doet onder andere Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef hieraan mee. Voor deze dagen worden diverse mensen gevraagd om voor te lezen. Net als vorig jaar werd ook Edwin Wittink, van de Hollands Kroonse Uitdaging, uitgenodigd.Hij mocht voorlezen aan de peuters van drie jaar oud. Het boek waaruit hij voor mocht lezen was ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld, met illustraties van Jan Jutte. Dit is het Prentenboek van 2023.

Er was een goede wisselwerking tussen de kinderen en de verteller, die er weer van alles bij verzon. Alle kinderen werden actief bij het verhaal betrokken. Op de vragen van Edwin kwamen soms de mooiste antwoorden.Na het voorlezen werden de kinderen getrakteerd op moddertaart. Heel toepasselijk bij dit boek dat over vies worden gaat.

Ook voor de komende editie is Edwin alweer vastgelegd. Lees hier meer over de Nationale Voorleesdagen.

Lees al het nieuws van de Hollands Kroonse Uitdaging door rechts op de button te klikken. Wieringernieuws is partner van deze uitdaging.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 6.500,-

te koop VW polo 1.4 comfortline bouwjaar 2010
€ 5.650,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Elft 42 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...