Je volwassener kleden als twintiger? Dat doe je zo!
Uitgegeven op 28-01-2023 om 07:01  |  link  |  bewaar  |  print

ingezonden mededeling
Als twintiger kun je vaak worstelen met hoe je je wilt presenteren en hoe je over wilt komen op anderen. Sommigen willen er volwassener uitzien, terwijl anderen juist graag jong willen blijven. Heb jij net een vaste baan en wil je graag serieus worden genomen? Dan moet je misschien wat doen aan je outfits. Hier zijn enkele tips die je kunt gebruiken om er volwassener uit te zien als twintiger.

Investeer in tijdloze stukken
Kies voor klassieke, tijdloze stukken. In plaats van te kiezen voor de laatste modetrends, kies je beter voor kledingstukken die nooit helemaal uit de mode raken. Denk aan een goede blazer, een leren jas, een wit overhemd, een denim spijkerbroek, een zwarte pantalon of een kleedje in een neutrale kleur. Met andere woorden: investeer in kwaliteit die je nog jaren kunt dragen. Ook qua accessoires is het aan te raden om bijvoorbeeld te investeren in goede juwelen, die geen groene vlekken op je huid achterlaten. En sleur je nog een oude, versleten portefeuille mee van nepleer? Investeer dan in een leuke cardslide die er luxe uitziet, bijvoorbeeld inclusief een moneyband zodat je extra cash en business cards bij de hand hebt.

Leer kleding combineren
Ook een goede tip: leer hoe je je kleding kunt combineren. Een van de beste manieren om er volwassener uit te zien, is door te leren hoe je verschillende kledingstukken kunt combineren. Kies bijvoorbeeld een blazer met een wit overhemd en een denim spijkerbroek, of combineer een zwarte pantalon met een zwarte blouse. Leer hoe je de juiste accessoires kunt gebruiken om je outfit af te maken.

Vergeet je ondergoed niet!
Let er ook op dat je gebruik maakt van de juiste ondergoed en sokken. Vermijd zichtbare ondergoedlijnen en zorg dat je sokken de juiste maat hebben, zodat ze niet knellen of afzakken. Dit ziet er namelijk niet uit.

Er volwassener uitzien als twintiger kan een uitdaging zijn, maar door onder meer te investeren in kwaliteitskleding en te leren hoe je verschillende stukken kunt combineren,, kan je er geweldig uitzien. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met verschillende stijlen, zoals een meer klassieke look of een meer formele stijl. Uiteindelijk gaat het erom dat je je comfortabel voelt in je eigen huid en dat je jezelf kunt zijn.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 6.500,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Executive
€ 30.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wandelclub 1943 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...