Muzikaal poppentheater voor de gehele familie
Uitgegeven op 03-10-2022 om 16:57  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - De herfstvakantie fijn starten met een mooie poppentheater voorstelling? Kom dan naar de Michaëlskerk, Kerkweg 22. Theatergroep Jansen en de Boer spelen hun poppentheater voorstelling 'Jongen van glas' voor iedereen van 6+.

Siem is niet van glas. Dat weet hij zeker, want hij knapt niet als hij in zijn arm knijpt. Als hij stampt op de grond, blijven zijn voeten heel. Toch moet hij van zijn moeder altijd binnen blijven. Binnen achter het glas. Wat als hij buiten kou vat? Of struikelt over de stoeprand? Dan kan zijn moeder al zijn stukjes opvegen. Binnen bij mama kan er gelukkig niets gebeuren. Niets. Helemaal niets.'Jongen van glas' is een voorstelling over vrij zijn en veilig blijven. Over je dromen volgen en voorzichtig zijn. Over uit liefde, liefdeloze dingen doen. Wat is de grens tussen verstandig voorzichtig en onnodig bang?

De voorstelling is op zondag 16 oktober, duurt ±50 minuten en begint om 15:00 uur.
De entree is € 10,00.
Nu alvast uw tickets reserveren? Dat kan. Vul het reserveringsformulier op www.zininoosterland.nl volledig in en u bent verzekerd van een plaatsbewijs.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Te koop Renault Twingo bouwjr. 2010
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Andries Wagen met de WAJO op sleeptouw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...