Wiron kansloos tegen Oudesluis
Uitgegeven op 02-10-2022 om 20:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron kwam er in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Oudesluis niet aan te pas. De bezoekers gingen met een 1-7 overwinning terug naar Oude Sluis.

Wiron kreeg in de beginfase een goede kans om te scoren, maar Samir Wijnberg kopte net naast. Oudesluis scoorde wel, maar de scheidsrechter had al gefloten voor een overtreding. Na 20 minuten was het wel raak. Wiron verdedigde de hele middag niet overtuigend en Demys Dijkshoorn profiteerde, 0-1. Daarna vielen de goals met de regelmaat van de klok. In de 25e werd de bal uit een verre ingooi in het strafschopgebied niet weg gewerkt en Brian Mul kon vrij gemakkelijk 0-2 aantekenen. Na ruim een half uur brak Luca van Vossen over rechts door. Hij kreeg genoeg ruimte om te scoren, 0-3. Amper een minuut later scoorde Demys Dijkshoorn na een ongelukkig misverstand met doelman Mark Poepjes zijn tweede goal, 0-4.De tweede helft was dankzij de ruststand een formaliteit, die alleen nog voor de statistiek uitgespeeld moest worden. Lars Berkhout was de eerste die scoorde, 0-5. Na een eigen doelpunt van Wiron, 0-6, maakte Jan Willem Beekhuizen het laatste doelpunt voor de bezoekers, 0-7. Wiron scoorde een minuut of vijf voor het einde van de wedstrijd toch nog een eretreffer. Die kwam van de voet van Koen de Visser, die de eindstand op 1-7 bepaalde. De coach van Oudesluis was het niet eens met de treffer en protesteerde luidkeels bij de scheidsrechter. Ook de grensrechter van Wiron, die vanaf zijn positie onmogelijk kon waarnemen wat er aan de overkant in het strafschopgebied van Oudesluis voorviel, moest het ontgelden. Een onbegrijpelijke en onnodige actie, als je 6 minuten voor tijd met 0-7 voor staat...

Wiron fotograaf Reijer Zwart was helaas niet aanwezig. We moeten het daarom deze week zonder zijn wedstrijdbeelden stellen.
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 23.745,-

Te koop Renault Twingo bouwjr. 2010
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
vlootschouw jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...