Samen High Tea’en
Uitgegeven op 23-09-2022 om 15:33  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De Week tegen de Eenzaamheid heet in Hollands Kroon De week van de Ontmoeting. Elk jaar is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid. De bedoeling is om tijdens deze week elkaar te ontmoeten, te zien en te spreken. In Hollands Kroon wordt er bij de diverse Doet & Ontmoet groepen in de dorpen een heerlijke high tea verzorgd door cateringbedrijf de Polderei. Daarnaast is er ook een High Tea bij het RSG Wiringherlant, verzorgd door de leerlingen.

Tijdens de high tea wordt er gepraat over het thema eenzaamheid en wat we er samen en met elkaar tegen kunnen doen. Maar vooral ook om gezellig te kletsen en anderen te ontmoeten. De landelijke organisatie Eentegeneenzaamheid heeft leuke materialen beschikbaar gesteld: zoals placemats waarop allerlei vragen staan om aan elkaar te stellen. Maar ook contactkaartjes, waar men gegevens met elkaar kunnen uitwisselen zodat zij later nog eens kunnen afspreken.De High Tea is op dinsdag 4 oktober om 10:30 uur in RSG Wiringherlant, Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf.
Wil je graag mee High Tea’en? Aanmelden is verplicht wegens de beperkte ruimte. Je kunt je bij Humanitas aanmelden via Vhb.kopnh@humanitas.nl of 0223-617422.

Tijdens deze week wordt ook het Ontmoetingsmagazine uitgegeven en verspreid. Boordevol informatie over mogelijkheden tot ontmoeting voor jong en oud. Dit ontmoetingsmagazine is bovendien online te lezen via de websites van onderstaande organisaties.

Ook dit jaar hebben LSBO-HK (voor ouderen, LINK (voor jongeren), Humanitas en Wonen Plus Welzijn de handen in elkaar geslagen voor dit initiatief. De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor gelden hiervoor beschikbaar gesteld.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 7.500,-

Te koop Seat Mii bouwjaar 2015
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutjestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...