Seminar Muay Thai bij Sportcentrum Hippogym
Uitgegeven op 13-09-2022 om 15:01  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Helemaal uit Thailand komt Kob Kongpipop naar Wieringen om een seminar Muay Thai te geven. Vrijdag 23 september is de Muay Thai-legende te gast bij Sportcentrum Hippogym, Belterlaan 22. Iedereen met een hart voor kickboksen kan meedoen aan de training van ruim twee uur, die hij verzorgt.

Stephan Taal van Hippogym is blij dat hij Kob weer mag verwelkomen in zijn sportcentrum. "Hij is al eerder bij ons geweest, in 2019. Dat was een geweldige avond. Hij zou een seminar geven van twee uur, maar bleef meer dan drie uur lesgeven. Hij had het naar zijn zin, vertelde hij."Ook voor niet-leden
Na twee coronajaren is Kob dit jaar weer voor het eerst in Europa te zien. Hij maakt zijn Muay Thai-tour langs grote steden. En dus langs Hippolytushoef. Een uitgelezen kans voor iedereen die van kickboksen houdt, om eens van een groot meester les te krijgen. Die kans is niet alleen voor leden van Sportcentrum Hippogym weggelegd, ook als je geen lid bent kun je je inschrijven. Er is echter maar plek voor 25 deelnemers.

Meld je snel aan
Wil je bij die uitverkorenen horen, dan is het zaak je snel aan te melden. De kosten voor de twee uur durende seminar bedragen 25 euro. Aanmelden doe je via info@hippogym.nl. De training is vrijdag 23 september van 18:30 tot 20:30 uur.Stephan Taal leerde de master kennen in Thailand, waar hij meerdere lessen en seminars van hem volgde. "In ons sportcentrum geven we onder andere Cross Power en kickbokslessen. Ik vind het belangrijk om dat op de juiste manier over te brengen aan mijn deelnemers. Dus waar beter kun je het vak leren dan in het thuisland van deze sport? In Thailand beoefenen ze vanaf kleins af aan allerlei verdedigingssporten, waaronder Muay Thai. Het is daar heel normaal. Ik heb er al die keren dat ik er was heel veel geleerd."

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR executive Hybrid
€ 24.245,-

Te koop Seat Mii bouwjaar 2015
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tiemen van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...