Het Huttendorp was weer een succes
Uitgegeven op 08-08-2022 om 11:44  |  link  |  bewaar  |  print

Dankwoord van de voorzitster

Wat was dit een knaller van een jubileum… en dan maar denken “kunnen we het nog?… hebben we wel genoeg hout?… gaan ouders hun kinderen ná zo’n corona-periode nog wel opgeven?“…uit alles blijkt dat we ons onnodig zorgen hebben gemaakt!

Al onze sponsoren in welke vorm dan ook, hun giften en gaven, veel presentjes, en je hoopt het altijd wel natuurlijk, maar het is écht gebleken, dat de middenstand op en rond Wieringen ons een enorm warm hart toedragen… dan is een eenvoudig dank u wel natuurlijk niet voldoende, daarom ook zoals onze Dirk aldoor zei tijdens zijn sponsorloop:” heel heel heel hartelijk dank namens het bestuur en al onze Huttendorp kinderen“

De Hollandkroonse Uitdaging die we ontzettend dankbaar zijn, wij zien deze steun in de rug als een méga compliment om zo ook de kinderen een kans te geven waarvan de ouders het financieel niet zo makkelijk hebben tóch mee te kunnen laten timmeren. Dit alles heeft er zorg voor gedragen dat deze week een allemachtig prachtige week is geworden!!!

De vrijwilligers ook, zij hebben het samen mogelijk gemaakt met ons om er een onvergetelijke week van te maken! Ook zij hebben hard gewerkt in 32 graden met een hitteprotocol.. wind.. storm en regen.. ook jullie waren met ons een gaaf team, waarvan we een hele nieuwe jeugdcrew hadden die deden wat ze moesten doen! daar ben ik trots op! zo ook op onze jeugd in het bestuur die hun vuur uit de klumkes hebben gelopen!!! wat hebben jullie het goed gedaan, met elkaar hebben we weer naam gemaakt en een spetterend Huttendorp neergezet.

Hoe ga ik namens het bestuur nou iedereen bedanken? Dan toch maar gewoon op de Willie-manier…
Heel eenvoudig dus… BEDANKT LIEVE MENSEN

Wil Kuvener
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadster 1.9
€ 6.500,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Erepoort van Zeegras - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...