Flora en Visserijdagen 2022
Uitgegeven op 25-08-2022 om 13:45  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Flora en Visserijdagen komen er weer aan. In dit artikel de aanbiedingen en nieuws over dit mooie feest.

Uw Slager Piet OttensFlora aanbieding:
Hele metworst...€ 6,99
Stuk grillworst....€ 4,99
Donderdag,vrijdag,zaterdag en zondag.
Wij wensen iedereen een prachtig feest toe !!

Neem een kijkje bij GVB Veren tijdens de Visserijdagen in Den Oever

Altijd al een veerpont van binnen willen zien? Kom dan naar de Vlootschouw in Den Oever. Van 26 t/m 29 augustus zijn we daar aanwezig.

We zijn er ook om nieuwe schippers te werven. Wij bieden een afwisselende baan met baanzekerheid en een mooi salaris.

Heb je interesse, maar weet je niet zeker of je aan de eisen voldoet? Vraag het aan een van onze twee schippers die elke dag aanwezig zijn.

Onder de bezoekers wordt een scheepsmodel van een nieuwe volledig elektrische NZK-pont verloot.

We zien je daar!


Gert Meester viert tienjarig jubileumVeegbedrijf Gert Meester bestaat tien jaar. Om dit jubileum luister bij te zetten heeft de veger van de Flora besloten om de cadeaus aan het goede doel te schenken. In dit geval KiKa, onderzoek naar behandeling kanker bij kinderen. Hier vindt u meer informatie:

www.aktievoorkika.nl
Bloemenschikken en veel schik op Woensdag, voorpret.
Er wordt al geruime tijd hard getraind voor de roeiwedstrijden op maandagochtend. Hier het team van De Bonkte Hongd in actie op de foto gezet door Herman Loer.

IJsclub Voorwaarts organiseert op maandag 29 augustus weer de roeiwedstrijden tijdens de visserijdagen voor dames en heren in de haven van Den Oever.
De start is om 9:00 uur. Een roeiploeg bestaat uit 8 roeiers en 1 stuurvrouw/man.
Inschrijven doe je op de volgende manier: Je maakt € 25,00 over naar NL04 RABO 0370362667 t.n.v. IJsclub Voorwaarts met vermelding van de naam van de dames of heren roeiploeg en de naam van de stuurvrouw/man.
De startlijsten worden op zondag 28 augustus bekend gemaakt op het WieringerNieuws, op FaceBook en op www.ijsclubvoorwaarts-denoever.nl.


Floraviering op zondag 28 augustus

OOSTERLAND - Traditiegetrouw wordt in de Michaëlskerk op de zondag van de Flora- en Visserijfeesten in Den Oever een Floraviering gehouden.

Een mooi moment om op zondagochtend op adem te komen in de Oosterlanderkerk van de eerste dagen, na afloop oude bekenden te ontmoeten en alvast in de stemming te komen voor een geweldige zondagmiddag op de haven. Dit jaar nemen we u mee in een moderne versie van het hoopvolle Bijbelverhaal van de Ark van Noach die naar Oosterland komt.Neem uw paraplu mee, want het belooft een stormachtige ochtend te worden! Noach ontmoet verschillende mensen tijdens het klussen aan zijn Ark en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wij vertellen u dit verhaal in de vorm van een toneelstuk, afgewisseld met liederen, gezongen door het Michaëlskoor o.l.v Karin Smits en op het orgel begeleid door Jan Dekker en Annet de Groot, contrabas. Het oude Bijbelverhaal zou wel eens verrassend actueel kunnen zijn en ons vandaag een spiegel voorhouden. Kijkt, zingt en viert u mee?

De viering begint om 10:30 uur. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid tot napraten. Iedereen is van harte welkom.


(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Te koop VW UP bouwjaar 2018
€ ,-

Te koop zeer mooie BMW Z3 1.9 roadstar
€ 6.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...