Voorbereiding Dot Event 2022 in volle gang
Uitgegeven op 05-08-2022 om 21:26  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op zaterdag 19 november houdt stichting Dot Event een muzikaal spektakel in de sporthal van Winkel. Dit muzikale evenement met als thema; Verbinden door samenwerken, wordt georganiseerd dóór en vóór inwoners van de Gemeente Hollands Kroon. Het Dot Event biedt tijdens een gevarieerd avondvullend programma een podium voor jong en oud. Deze avond wordt een groot aantal muzikanten, zangers en zangeressen uit de gemeente muzikaal begeleid door Niedorps fanfare.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Door het organiseren hiervan wordt er onder andere een podium geboden aan diverse muzikanten uit Hollands Kroon. Het hoofddoel van het Dot Event is het samenbrengen van muzikanten en muziekliefhebbers van alle leeftijden, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten, samenwerken naar het evenement toe en uiteindelijk kunnen genieten van een gevarieerd muziek programma tijdens een groots evenement.

Repetities Dot event in volle gang.
Vanaf donderdag 17 november tot en met zondagmiddag 20 november staat een team van tachtig vrijwilligers klaar. Dit team bestaat uit personen met uiteenlopende kwaliteiten. Zij houden zich onder andere bezig met het ombouwen van de sporthal tot een ware evenementenhal voor een optimale sfeerbeleving, kaartverkoop, catering en horeca. Daarnaast zijn er elektriciens, verkeersregelaars, garderobe medewerkers, beveiligers en toiletmedewerkers , die tijdens dit weekend belangeloos helpen.

Lees verder op Hollands Kroonse Uitdaging
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR executive Hybrid
€ 24.245,-

Volkswagen Transporter 2.0 Dubbele Cabine automaat
€ 29.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Marathon Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...