Lev is heerlijk speels
Uitgegeven op 01-08-2022 om 12:18  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Lev kitten 17672 is een prachtig cypers grijs wit katertje met geboortedatum: 12-05-2022. Of is het grijs cypers wit? Dat zijn van die levensbelangrijke vragen maar voor nu staat hij in het systeem vermeld als cypers grijs wit, het is dat u het weet. Officieel was zijn naam ‘pearl kitten’, verwijzend naar mama Pearl. Want Lev kitten is niet het enige kind, het is wel de eerste van het nestje die plaatsbaar is.

Moeder Pearl is met enige moeite gevangen, de kittens een week of 7 leeftijd. Dus volgde een aantal weken gastgezin, gezellig bij mensen thuis. Zo’n periode is heel nuttig. Naar alle waarschijnlijkheid is dit katje buiten geboren en dus weinig met mensen in contact geweest. Ja, als voerverstrekker wat op zich wel een positieve associatie is maar in handen en knuffelen waren onbekende ervaringen voor dit leuke manneke.

Dat zie je, dat merk je. Kom je opgewekt bij hem kijken krijg je eerst een blaasje als welkom. Tegelijk probeert hij zich wat onzichtbaar te maken achter een handdoekje (onmogelijke missie). Maak je rustig contact en ga je rustig aaien laat hij de spanning een beetje los. Je hoort hem bijna denken: hm, dit is misschien toch wel fijn. Mutsie, kon je het maar uitleggen verzuchten we weleens. Dus hoewel het beginnetje is gemaakt, is het belangrijk dat het nieuwe baasje verder gaat met het toedienen van positieve ervaringen. Grote pluspunten zijn: heerlijk speels en ook dol op volwassen soortgenoten. Lev wil graag óf samen met een ander kitten óf bij een al aanwezige sociale kat geplaatst worden. Kattentaal en gedrag snapt hij namelijk heel erg goed. Honden en kinderen zijn hem onbekend, ook in het gastgezin waren deze categorieën niet aanwezig.

Kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes, aangevuld met dagelijks wat zacht. Lev heeft de eerste enting gehad, is gechipt, ontwormd en ontvlooid. Voor de latere castratie krijgt u een waardebon ter waarde van 10 euro. Komt u kennismaken? U bent welkom, alleen op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok.

N.B. we zeggen het niet hardop maar hij loenst wel een beetje, we noemen dat de extra schattigheidsfactor, ssst.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Volkswagen Transporter 2.0 Dubbele Cabine automaat
€ 29.995,- (excl. BTW)

Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dichtkunst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...