Seizoen afgesloten met voetbalkamp VZV
Uitgegeven op 21-06-2022 om 12:24  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Het voetbalseizoen voor de jeugdelftallen van VZV werd dit weekend afgesloten met een voetbalkamp. Behendigheidsspellen en penalty schieten waren populaire activiteiten.

Vrijdag verzamelden de meeste jeugdleden op de velden op Sportpark de Kogge, waar weer een paar grote tenten waren opgetuigd om de avond en nacht door te brengen. De eerste dag moesten de deelnemers wel wat afzien van wege de vrij hoge temperatuur, die bij de meesten de prestaties wat beïnvloedden.Zaterdag was het heerlijk toeven en genoot de jeugd met volle teugen bij de behendigheidsspellen en de voorrondes voor het penalty schieten, waarvan de finales zondagochtend werden afgewerkt.
De voormalige eerste elftal keeper Romain de Jong kreeg de gelegenheid om zijn uitstekende klasse nog eens te tonen aan de vele toeschouwers die hun kroost kwamen aanmoedigen. Romain bleek bij een groot aantal doelpogingen vanaf de penalty stip een behoorlijk obstakel te zijn.
De beste drie van iedere leeftijdsgroep vielen in de prijzen en kregen een medaille omgehangen. Bij het penalty schieten mochten alle winnaars ook een wisseltrofee in ontvangst nemen.De coaches begonnen als eersten. Maurice Tesselaar liet zien dat hij zijn kunsten nog niet verleerd had.
Daarna de jeugd met de kabouters, waar Wes Dekker de zenuwen het beste onder controle wist te houden. Bij de JO - 8, JO - 10+11 en JO - 12-1+2 ging het al wat beter.
Bij de groter JO - 14 kwam Giel Voorthuizen voor Teun Boekel als winnaar uit de bus.
Bij de JO - 19 was het helemaal reuze spannend. Dex van der Kroon kwam na een enerverende strijd als winnaar uit de bus voor Vince van der Gulik en Rens Dekker, die de medaille voor de derde plaats kreeg omgehangen.
Bij de jongste groepen konden de deelnemers met een aantal vragen nog een prijsje verdienen en werd het felbegeerde voetbal diploma aan iedere deelnemer overhandigd.Theo Moras
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Volkswagen Transporter 2.0 Dubbele Cabine automaat
€ 29.995,- (excl. BTW)

Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...