Hippofeesten 2022 vanaf 26 tot en met 29 mei
Uitgegeven op 18-05-2022 om 12:13  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na twee jaar verplichte rust kunnen de Hippofeesten ook weer gevierd worden. In dit artikel houden wij u op de hoogte van het programma en de acties van de organiserende evenementen commissie.

(Adverteerders s.v.p. zelf de aanbiedingen en acties naar ons toe sturen t.a.v. Henk-Jan Wittink. Daar waar mogelijk pikt de redactie het zelf op.)
De evenementen commissie haalt van alles uit de kast om van deze Hemelvaart feestweek een groot succes te maken. Op de planning staan zoal: Oude motoren langs het Kerkplein, muziekbandjes, artiesten, de Wiron Ruiters gaan ringsteken en winkels blijven open tijdens deze dagen om de sfeer gezellig te maken.

Verder komt er nog een jaarmarkt op vrijdag en gaat de organisatie op zaterdag een kindershow en diverse demonstraties organiseren. Ook de Brandweer, judovereniging Asahi San zijn van de partij. Andere verenigingen zijn van harte welkom als zij mee willen doen. De evenementen commissie bestaande uit Marjon Silvia Leonie Anja Bianca en Lisanne vullen dit bericht aan als er meer nieuws te melden valt.
Op zaterdag is er een spectaculaire stormbanen race parcour.
Kinderen kunnen een polsbandje van €6,- hij de ukkie shop kopen dan heb je de hele dag plezier tevens zit er een kermismuntje bij.

Zondag sluit het feest af met een hapje en drankje op het groene hart verzorgd door café Arlette. Het complete programma wordt uiteraard geplaatst op Wieringernieuws. Ook maken wij een uitgebreid verslag van de Hippofeesten.Café ArletteOp vrijdag 27 mei is er vanaf 21.30u live (top 100) muziek in het café met zanger en gitarist Serge.


Fietstocht ten bate van de Hospice

WIERINGEN - Op Hemelvaartsdag 26 mei wordt er een fietstocht georganiseerd ten bate van de Hospice op Wieringen.

Een unieke fietstocht met als thema 'Fietsen over Hemels mooi Wieringen'. Iedereen kan starten vanuit zijn eigen omgeving, vanuit Den Oever, Hippolytushoef of Westerland. De route bevat 16 punten waar een kunstobject te bewonderen valt en u kunt zelf een indeling maken welke punten u in uw route op wil nemen.

Meer informatie op de pagina Op stap.


Op zondag 29 mei is het 'prezomerfeest' vanaf drie uur 's middags op het Groene Hart. De band "Stars Like Us" speelt daar van vijf tot negen uur. Na negen uur wordt het feestje voortgezet in het café in de Nieuwstraat.


Garage Sale buurtbewoners Belt 26 mei


Dit jaar organiseren de bewoners van de Belt in Hippolytushoef een hele leuke Garage Sale.
De markt is gecentreerd rondom het Volkswagen Museum, Volkswagen Wieringen.
Het beloofd een hele gezellige middag te worden en we heten u dan ook van harte welkom! We hebben huisraad, kleding boeken en meer!
Bezoekers kunnen bij het Volkswagen Museum een kijkje nemen, een eigengemaakt appeltaartje eten en voor iets verfrissends, hebben we het overheerlijke ijs van De Wieringer, ons lokale zuivel en ijsboerderij.

Adres: Belt 30 Datum 26 mei Tijd: 11:00 uur tot 16:00 uur
Contact: Dina Popma: 0647499352


(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Laan Blois van Treslong Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...