Iedereen kan meedoen
Uitgegeven op 12-05-2022 om 19:00  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Na twee jaar van beperkingen is Nederland eindelijk weer open. Het sociale leven dat zolang grotendeels stilgelegen heeft, komt weer op gang. Na de pandemie is het echter niet vanzelfsprekend dat iedereen weer even makkelijk het sociale leven op kan pakken.Fonds
Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om weer actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Voor dit doel stelt Microsoft een fonds van €13.500 beschikbaar, het ‘Iedereen kan meedoen’- fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorg dragen.

Mei is Iedereen kan meedoen-maand
In mei organiseert de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds kunnen tot en met vrijdag 20 mei een aanvraag indienen op https://hollandskroonseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-meedoen . Daar vind je ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen. In de laatste week van mei zullen de aanvragen door matchgroepleden van de Hollands Kroonse Uitdaging worden beoordeeld, waarna de initiatieven die ondersteund worden begin juni het goede nieuws zullen vernemen.


(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Vtti Comfort airco
€ 7.895,-

Toyota C-HR 1.8 hybrid Dynamic
€ 22.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven Den Oever 1968 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...