Ingezonden brief
Uitgegeven op 18-11-2021 om 20:00  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden bericht. De inhoud van een ingezonden bericht is voor verantwoording van de inzender dezes.


Situatie ter plaatse (foto's aangeleverd Jack Tempel)

Groenonderhoud Hippolytushoef

Terwijl ik mijn hond uitliet kon ik mijn ongenoegen niet bedwingen over het slechte achterstallige onderhoud van het pad van de Swarte Liester naar de Parallelweg in Hippolytushoef. Inmiddels heb ik ruime ervaring met de Fixi app. Ongeveer twee of drie keer per jaar meld ik achterstallig maar hoognodig onderhoud zodat het pad enigszins toonbaar blijft. En vrijwel altijd komt er de volgende dag een ploegje werklui om de gevraagde dingen te doen. Helaas elke keer op afroep.

Deze keer werd het me echter te gortig en heb ik zelf maar hark, bezem en kruiwagen ter hand genomen. De mannen waren er gisterochtend en waren druk met een bladblazer en een trimmer in de weer. Blad opruimen was er echter niet bij, dat werd met gemak de bosjes en het plantsoen in geblazen. Half werk helaas.

Inmiddels heb ik vijf kruiwagens blad naar de bladopvangbak gebracht maar is het eigenlijk nog niet klaar. Voor huis hebben we inmiddels ook al het onderhoud van het gemeenteperk overgenomen. De gemeente was zo goed plantjes aan te leveren die we zelf mochten planten. De aarde die erin gestopt werd was echter van dusdanige (klei)kwaliteit) dat we maar moeten afwachten of het goed aanslaat.

In de krant las ik dat Hollands Kroon enkele miljoenen over heeft op de begroting. Hopelijk wordt er nog wat geld gestopt in de groenvoorziening want ik vind het treurig om te zien hoe het verloedert in deze mooie wijk waar de gemeente Wieringen destijds heel trots op was. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken.

Jack Tempel


Resultaat na vier kruiwagens zelfwerkzaamheid.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Toyota Prius Wagon 1.8 Aspiration Hybrid
€ 12.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Grietje Bosker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...