Frivool Succes draait Sint Boys helemaal dol
Uitgegeven op 03-10-2021 om 21:55  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het eerste elftal van de v.v. Succes heeft ook het tweede duel van voetbaljaargang 2021/’21 winnend afgesloten. Thuis op de eigen Belt werd in een regenachtig Hippo het arme Sint Boys uit Sint Maarten met maar liefst 10-0 afgedroogd. Jawel, u leest het goed: 10-0..!


Voor het eerst samen in Succes-1: de neefjes Bram Dekker en Lars Riemersma. (Foto: Remco Rotjeknor)

Grote uitblinker aan Succes-zijde was rechterspits Tom Kamp. Hij opende in de 9e minuut de score met een vlammend schot in de bovenhoek, waardoor Donyell Malen van Borussia Dortmund (deelnemer aan de Minuut Van-poule) deze zondag zowaar nog een extra zakcentje verdiende; vijf euro om precies te zijn.

En diezelfde Kamp, de ongrijpbare youngster, sloot de ongelijke strijd vlak voor het eindsignaal af door met een subliem hakballetje de ongekende eindstand op het scorebord te zetten.

Tussendoor scoorden voor de frivool opererende thuisploeg (we hadden een telraam nodig): Bram Dekker 3x (de nieuwbakken midvoor die draait, kapt, kaatst én scoort), Jeroen Norder (gave kopbal á la zijn vader) Stef de Koning (Seuntjes-achtig, uit een vrije trap), Maikel Hoekstra (een ouderwetse pegel van de onvermoeibare routinier), Jeroen Kleimeer (na de zoveelste vloeiende aanval) en invaller Lars Riemersma (van grote afstand ;) ).

Glimmend van trots zat oefenmeester Wouter Rood uit Wognum dan ook aan een Heineken nul-punt-nulletje na afloop, in de kantine. Zes uit twee, vijftien goals voor; wat een weelde…!

Tegelijkertijd zal ook hij beseffen dat zijn ploeg volgende week uit een ander vaatje zal moeten tappen. Want dan wacht Schagen United…

Op het oude SRC-veld, in de aloude Groenewegwijk; wat een kraker van jewelste…

Dus schrijf ‘m op in je agenda: zondag tien oktober, aanvang twee uur, op kurk.


Voor de wedstrijd ging de selectie nog even op de foto. (Foto: Henk-Jan Wittink)
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Spanvisserij, Piet Post - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...