Succes wint eerste competitiewedstrijd
Uitgegeven op 28-09-2021 om 13:36  |  link  |  bewaar  |  print

TEXEL - Na drie gewonnen bekerwedstrijden mocht het vlaggenschip voor de eerste competitiewedstrijd naar Oosterend. Een ploeg die vorig jaar 10 punten uit 4 wedstrijden had en dus niet te onderschatten valt. Gelukkig konden onze jongens na een goede voorbereiding van eigen kracht uitgaan.

Wat opviel is Senad niet als assistent-coach maar als assistent-scheidsrechter. Dit vanwege absentie van de vaste grensrechter, Chris, door werkzaamheden. Wat moeten deze jongens toch zonder Senad? Gelukkig krijgt Senad van zijn spelers de waardering die hij verdiend!

In het veld 11 gebruikelijke basis spelers en op de bank 4 gebruikelijke basis spelers. Wat een luxe!

Vanaf het begin af aan een afwachtend Oosterend. Dit hadden onze manschappen niet verwacht. Maar speelde ze wel in de kaart. Heerlijk om een tegenstander te hebben die op eigen helft wil spelen. Succes kon hierdoor constant de druk er op houden en kansen konden dan ook niet uitblijven. Na een paar halve kansen te hebben gemist was het in de 11e en 13e minuut raak. Bram en Tom wisselden assist en goal af en de 2-0 stond op het scorebord.
Vanaf dat moment begon Oosterend ook te voetballen, kreeg Succes het lastiger, en kwam het spel in evenwicht. Gelukkig was het vlak voor rust Jeroen die de enige resterende kans van de tweede helft binnen wist te knikken. Zo stond naast Bram ook de tweede centrale aanvaller op het scorebord. En werd er gerust met een comfortabele 3-0 voorsprong.
Direct na rust een vooruit verdedigend Oosterend. Iets waar Succes moeite mee had en in de 49e minuut de, op dat moment, terechte 1-3. Gelukkig kon Oosterend daarna niet doordrukken en kreeg Succes de wedstrijd weer onder controle. In de 70e minuut twee wissels. Toine voor de geblesseerd geraakte Bram (hopelijk valt het mee) en Jeroen Metselaar voor Stan die vlak daarvoor een gele kaart gepresenteerd kreeg. Met deze wissels kreeg het spel van Succes weer nieuwe energie en werden er weer kansen gecreëerd. In de laatste 5 minuten vielen dan ook de 1-4 en 1-5 (Toine en Tom).

Al met al een zeer overtuigende overwinning. Volgende week komt Sint Boys op bezoek. Ook zij wisten de eerste competitiewedstrijd (3-2 tegen Texel) te winnen.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Toyota Yaris 1.5 Hybride Design
€ 15.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Akkerweg 1979 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...