Ontmoetingshuis Wieringen
Uitgegeven op 09-06-2021 om 09:40  |  link  |  bewaar  |  print

Bent u op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk?

WIERINGEN - Het Ontmoetingshuis Wieringen is een gezellige plek waar mensen samen zijn, koken en eten (buiten)bewegingsactiviteiten doen en actief bezig zijn. De bezoekers vullen met elkaar, ieder met de eigen interesse, mogelijkheden en passie, de dag in.

Om in te kunnen gaan op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de bezoekers is Wonen Plus Welzijn op zoek naar vrijwilligers. Wonen Plus wil bij activiteiten individuele ondersteuning blijven bieden en bij het wandelen het mogelijk houden dat ieder het rondje kan lopen wat mogelijk is. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke bezoeker zo een fijne dag heeft.

Het Ontmoetingshuis Wieringen is er voor mensen die wat extra ondersteuning of meer
structuur nodig hebben. Er is speciale aandacht voor mensen met geheugenproblematiek. Op dinsdag en donderdag tussen 9:30 uur en 16:00 uur is het Ontmoetingshuis open.
Dus heb je affiniteit met deze doelgroep, ben je beschikbaar op deze dag of een deel ervan en ben je op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk dan is dit misschien iets wat bij jou past!

Voor meer informatie of aanmelding kunt op contact opnemen met een van de volgende telefoonnummers: 06 2547 5327 of 06 2713 2041.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wie o wie (2) - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...