Sportieve zomer dankzij Zomerboost
Uitgegeven op 08-06-2021 om 15:53  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - Clinics, gratis proeflessen, sportdagen, competities, toernooien. Zomerboost heeft het allemaal in huis. Team Sportservice kwam met het idee, aan de sportaanbieders de schone taak er invulling aan te geven. Zij kunnen hun aanbod plaatsen op de verzamelsite Noord-Holland Actief.

Met de promotiecampagne Zomerboost willen Team Sportservice en sportaanbieders meer leven op de sportvelden en in de accommodaties brengen."Je weet het natuurlijk niet zeker, maar we denken dat toch best veel mensen dicht bij huis blijven deze zomer", verwacht Lydia van Noord van Team Sportservice. "Daarom hebben we gemeend iets leuks en sportiefs te organiseren voor de thuisblijvers. Op deze manier kunnen clubs laten zien wat ze in huis hebben en zo misschien wel nieuwe leden overhouden aan hun initiatieven."

Tik op Noord-Holland Actief je woonplaats in of de plaats waar je wilt bewegen en krijg het aanbod op een presenteerblaadje.

Financiële tegemoetkoming
Zomerboost duurt de hele zomer lang, van 21 juni tot en met 31 augustus. Wie nog geen aanbod online heeft gezet, kan dit gedurende de zomer nog doen. Lydia van Noord: "Of je zet er tussentijds weer nieuwe activiteiten op. Je verlengt wat goed liep. Eigenlijk is het heel simpel. We hebben bovendien tegemoetkomingspakketten in de aanbieding. Voor sommige activiteiten kun je als club financiële ondersteuning krijgen. Het is raadzaam even contact op te nemen, dan leggen we dat haarfijn uit."

Meer informatie
Wie meer wil weten kan contact opnemen met Nanda Timmerman via ntimmerman@teamsportservice.nl.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Trend, navigatie
€ 14.495,-

Toyota C-HR 18 Hybrid Bi-Tone Plus
€ 21.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 met de kraan sneeuwscheppen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...