Waar heb je op dit moment behoefte aan?
Uitgegeven op 17-05-2021 om 14:35  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Corona heeft de jongeren in Nederland hard geraakt. Daarom wil de gemeente de jongeren in Hollands Kroon helpen. Daarvoor is de hulp van jongeren tussen de 16 en 27 jaar nodig.

Val jij binnen deze leeftijdsgroep en woon je in Hollands Kroon? Wil je dan een korte vragenlijst invullen? De vragen gaan over het effect van corona op jou op het gebied van eenzaamheid, welzijn, sport, cultuur, inkomen en schulden. De resultaten van de enquête worden geanalyseerd door een jongerenteam. Zij adviseert de gemeente hoe zij jongeren kan helpen om deze tijd (en ook na corona) door te komen. Het jongerenteam bestaat uit drie enthousiaste jongeren namelijk: Esmee Mathijssen (19 jaar) uit Anna Paulowna, Dyara Koppel (20 jaar) uit Anna Paulowna en Isabelle Smeele (18 jaar) uit Kolhorn. Samen met projectleider Cas Knol pakken ze dit onderzoek op.

Deze enquête wordt het eerste meetmoment van een reeks van drie meetmomenten. De gemeente denkt namelijk dat de effecten van corona bij de jongeren langer zullen aanhouden dan dit jaar.

Jullie inzet is erg waardevol en als dank maak je kans op een vrij te besteden waardebon van € 25,-. Er worden er vijf verloot.

De enquête wordt anoniem afgenomen en is niet terug te leiden naar jou als persoon. Wil je helpen? Vul dan via de aparte link je contactgegevens in. Deze gegevens wordnen tot eind augustus 2021 bewaard en alleen gebruikt voor dit onderzoek.
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Hollands Kroon? Dan is het superfijn als je de vragenlijst invult. Het duurt 10 minuten en wellicht maak jij kans op een waardebon van € 25,-. Ga naar de Vragenlijst. Je kan de vragenlijst invullen tot 7 juni 2021.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Ik vind melk lekker....
Ik wil verse melk van de familie Rotgans dagelijks geleverd en gekoeld.
Ik pak liever de goedkope in karton verpakte onder uit het schap.
  
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Fiat Panda 1.1
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Visserijdagen 1963 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...