Pluisje zoekt een klitvrije woonplek
Uitgegeven op 17-05-2021 om 14:18  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Pluisje is een knap Teddy Widder konijntje, een voedster met geboortedatum: 01-10-2017. Als triootje kleine konijntjes in huis gekomen en dat ging op zich wel goed maar 100% gelukkig was het niet. Wellicht is 3 gewoon teveel, broer en zus hadden een hechte band en Pluisje bungelde een beetje aan de rand van het samenzijn. De zussen hadden hier en daar ook wat kibbelarijtjes, niet ernstig maar toch niet leuk.

Het onderhoud was ook erg veel, een behoorlijke investering in tijd. Niet kammen is namelijk geen optie, dat schaadt ernstig het dierenwelzijn en dat begreep de eigenaar heel goed. Klitvrij hebben broer en zus al een goed thuis gevonden, Pluisje heeft ze opgewekt uitgezwaaid en is nu op zoek naar een eigen woonplek.

Vergis u dus niet in de vachtverzorging, het is echt even de tijd nemen en dat een heel leven lang. We geven u graag voorlichting. Voor nu liggen alle haartjes in de juiste volgorde en is het gewoon een knappe Pluis. Het is een vriendelijk konijn en ook kinderen gewend. De dieren woonden buiten in een ruim verblijf zodat sportieve sprintjes tot de mogelijkheden behoorden. Vanzelfsprekend is een nieuwe woning inclusief goede verzorging met vers hooi, selective brokjes, fris water en hier en daar wat groente of fruit. En liefde!

Het familieleven heeft ze nu wel gezien, ze wil graag zelf gaan samenwonen. De toekomstige echtgenoot hoeft niet langharig te zijn, de enige eis is dat voortplanting niet meer tot de mogelijkheden behoort. Er kan een date afspraak ingepland worden. Wilt u graag kennismaken? U bent welkom, alleen op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zomeravond spektakel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...