Op de fiets met een missie
Uitgegeven op 16-05-2021 om 14:01  |  link  |  bewaar  |  print

Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel op de fiets met een missie!

MEDEMBLIK - Corona bleek twee kansen met zich mee te nemen voor de 57-jarige Evelien van der Werff, die zelf tweemaal borstkanker overleefde. De eerste was het schrijven van het boek 'Dit boek brengt geluk' en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM. Ze gaat nu iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: de IPSO-inloophuizen voor mensen geraakt door kanker op de kaart zetten.

Op 25 mei stapt Evelien in Zwolle op haar fiets bij nazorgcentrum IntermeZZo, om vervolgens in 6 weken tijd alle 75 inloophuizen verspreid door heel Nederland te bezoeken. Op vrijdag 28 mei arriveert Evelien om 12:00 uur in Medemblik, waar ze feestelijk wordt ontvangen aan de Oosterhaven.


Evelien van der Werff - foto Rogier Righart

Omdat veel fondsenwervende activiteiten niet door konden gaan haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op voor de huizen. Om aan het eind van de rit een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Wil je een stukje achter Evelien aan fietsen vanaf het inloophuis? (max 10 km) Dat mag, er mogen max 10 ervaren enthousiastelingen meefietsen. Opgeven kan via Info@inloophuismedemblik.nl.

Medemblik heeft als werkgebied West-Friesland en Hollands Kroon en biedt naast laagdrempelige psychosociale ondersteuning, ontspanning en creatieve activiteiten, ook een Mindfulness, en 'zinvol en voluit leven/ positieve gezondheid' training aan. Ook 1: 1 gesprekken zijn mogelijk.
Meer informatie op www.inloophuismedemblik.nl.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Honda CG 125 - unieke motorfiets met maar 8km op de teller.
€ 3.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Overzichtje op een ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...