Goed nieuws over weer op vakantie mogen
Uitgegeven op 02-05-2021 om 11:47  |  link  |  bewaar  |  print

Beste inwoners van Wieringen: goed nieuws! In het ad verscheen laatst een artikel dat het waarschijnlijk weer snel mogelijk is om op vakantie te gaan. Sinds het begin van de coronapandemie is het lastig om op vakantie te gaan en veel mensen doen het ook liever niet. Toch merken we dat steeds meer mensen het beginnen te missen.

Gelukkig begint het er eindelijk goed uit te zien. Sinds het begin van de vaccinaties is er de hoop dat snel alles weer normaler wordt. Dit is al sneller dan je denkt! In het ad werd geplaatst dat Spanje vanaf juni weer toeristen toelaat en zelfs met open handen wil verwelkomen. Hiervoor moet je wel gevaccineerd zijn of een negatieve PCR test laten zien. Dit is maar een kleine voorwaarde aan een geweldige vakantie! Hoe zit het met andere landen?

Lekker op vakantie naar Europa
Spanje laat al snel weer mensen toe in hun land op vertoon van een vaccinatiepaspoort of negatief testbewijs. Zelfs mensen buiten Europa zijn hier welkom vanaf juni. Andere landen in Europa hebben een verdeelde mening over toeristen toelaten. Ook Italië gaat aan de slag met de coronapaspoorten en Griekenland wil papieren bewijzen waarop de twee inentdata staan gaan accepteren als een soort van coronapaspoort. Helaas wacht Portugal nog op een systeem met QR codes, omdat dit veiliger is in verband met fraude. Ook Frankrijk laat nog steeds alleen essentiële reizigers met een negatieve test toe.Toch is het al positief dat onder andere Spanje, Italië en Griekenland binnenkort, en Spanje zelfs al over een maand, toeristen toelaten. Zin gekregen om op vakantie te gaan naar het buitenland. Op deze website boek je makkelijk een last-minute vakantie naar Europa en kun je al in juni in de zon in Spanje zitten.

Toch liever in Nederland blijven?
Wil je toch graag nog even wachten tot je ook zonder negatief bewijs op vakantie kan? Of ben je nog niet (volledig) gevaccineerd? Dan is een vakantie in Nederland altijd een goede optie. In Nederland kun je namelijk ook genieten van de zon en strand en even Wieringer verlaten voor een andere leuke stad. Maak je geen zorgen als je nog geen vakantie hebt geboekt. Je kunt namelijk ook last-minute nog een keuze maken en je vakantie in Nederland boeken. Geniet van een luxe hotel of een huisje in het bos, alles is mogelijk!
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Aspiration
€ 11.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NACO Zomerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...