Veel ideeën voor toekomst 't Veld en Zijdewind
Uitgegeven op 16-04-2021 om 11:05  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD / ZIJDEWIND - De inwoners van 't Veld en Zijdewind hebben de afgelopen twee weken massaal ideeën en wensen voor hun dorpen ingeleverd. Er zijn namelijk door 104 verschillende inwoners, 274 ideeën ingestuurd. 159 ideeën gingen over 't Veld, 38 over Zijdewind en 77 over beide dorpen. De meeste ideeën gingen over het verkeer en groen, zoals parkeren, onveilige verkeerssituaties, parken en bomen. Er zijn 117 ideeën ingeleverd via de brievenbus in de Superrr, 92 via e-mail en 65 via het platform op denkmee.hollandskroon.nl.

De ingebrachte ideeën komen in een wensenkaart
De komende periode gaat de gemeente alle ideeën beoordelen en bundelen. Hierin wordt aangegeven welke ideeën/wensen snel te realiseren zijn en welke in de toekomst uitgevoerd worden, of niet haalbaar zijn. De wensenkaart komt op het platform denkmee.hollandskroon.nl, op www.hollandskroon.nl en wordt gedeeld met e-mailadressen van mensen die een idee hebben ingestuurd.

Project Rijdersstraat, Zwarteweg en Kerkplein en 't Veld-Noord
Op dit moment is de gemeente bezig met het project voor de vernieuwing van de Rijdersstraat, Zwarteweg en het Kerkplein. Bekijk dit ook op denkmee.hollandskroon.nl en denk mee. Ook is Hollands Kroon druk bezig met de uitwerking van de woningbouwlocatie 't Veld Noord fase 2 en 3. Over deze projecten zijn 87 ideeën ontvangen, die worden meegenomen in de uitwerking van deze projecten.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Honda CG 125 - unieke motorfiets met maar 8km op de teller.
€ 3.250,-

Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Eieren gooien - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...