Gesigneerde voetbalshirts op veiling Inloophuis Medemblik
Uitgegeven op 27-01-2021 om 19:27  |  link  |  bewaar  |  print

MEDEMBLIK - Diverse bekende voetballers hebben hun medewerking verleend aan de veiling voor Inloophuis Medemblik door een gesigneerd wedstrijdshirt aan te bieden.

Corona treft niet alleen bedrijven, maar ook goede doelen die afhankelijk zijn van giften. Inloophuis Medemblik is daarom een veilingwebsite gestart en mag nu ook diverse voetbal wedstrijdshirts van bekende spelers veilen. Voor de voetballiefhebbers een unieke kans om in het bezit te komen van zo'n shirt. Van de Rabobank kreeg het Inloophuis een ingelijst wedstrijdshirt van AZ, gesigneerd door Teun Koopmeiners, de aanvoerder van AZ. Maar er komen meer shirts op de veilingwebsite te staan, o.a. een keepersshirt van Cambuurspeler Sonny Stevens, een wedstrijdshirt van Bart van Hintum van Groningen en het keepersshirt van Marco Bizot van AZ. Belangrijk om als voetballiefhebber de veilingsite de komende week in de gaten te houden!

Inzet van de veiling voor Inloophuis Medemblik komt uit diverse hoeken. Los van de geweldige medewerking van bovengenoemde voetballers en de Rabobank, zijn ook kavels ontvangen van particulieren, kunstenaars, dienstverleners enz. Maar ook bedrijven en organisaties, b.v. Vlaar techniek, Café Brakeboer, Deen supermarkt, Gewoon lekker, de kerken en PALL (voorheen Medistad), en Mirandamania ondersteunen de veiling van Inloophuis Medemblik. Kavels voor de veiling kunnen nog steeds aangemeld worden. De veiling op www.veiling.inloophuismedemblik.nl sluit 4 februari om 20:00 uur.

Donderdag 4 februari, Wereldkankerdag, is er speciale aandacht voor mensen geraakt door kanker. De wetenschap maakt grote stappen, maar niet alle patiënten profiteren van de vooruitgang. Veel is bereikt, maar we zijn er nog lang niet. Gelukkig is er licht aan de horizon. Patiënten van kankersoorten die vroeger dodelijk waren, herstellen soms voor 100%. Maar de aandacht en ontwikkelingen tegen kanker mag niet verslappen of stilstaan. Het is ook goed te beseffen dat we in Nederland bevoorrecht zijn. In arme landen zijn de gevolgen van kanker nog steeds dramatisch en ook daar vraagt het Inloophuis aandacht voor op Wereldkankerdag.

Tijdens Wereldkankerdag is het Inloophuis online van 09:00 tot 21:00 uur te bekijken via ZOOM , maar ook via diverse social mediakanalen. Op deze bijzondere dag komen ook de patiënten en mantelzorgers aan het woord. Thema's rondom kanker en zinvol leven staan centraal. Kanker betekent immers niet alleen je ziekte overleven, maar ook wat je zelf kan bijdragen aan je herstel al dan niet met behulp van je omgeving, professionele hulpverleners en je familie. Het Inloophuis levert voor de meeste mensen een waardevolle bijdrage, ontspanning en perspectief. Kanker betekent gelukkig ook niet altijd het einde.
Als afsluiter wordt deze avond het Inloophuis in de kleuren oranje en blauw verlicht, de kleuren van Wereldkankerdag.
Meer over deze dag staat vanaf zondag 31 januari op www.inloophuismedemblik.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 AWD Style
€ 25.745,-

Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dorsman - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...