Inspirerende bijeenkomsten 'Het verlangen naar verbondenheid en zin'
Uitgegeven op 27-01-2021 om 07:01  |  link  |  bewaar  |  print

Veel is anders in deze tijden van corona. Een bezoek aan een theater of bioscoop, naar een restaurant, deelnemen aan een groep, even op bezoek of iemand die spontaan langskomt. Niets is meer vanzelfsprekend.

Het is ook een tijd waarin vragen naar boven kunnen komen rond gevoelens van verbondenheid en de zin van het leven: Wat is van waarde? Hoe blijf ik in verbinding met de ander en met mezelf? Hoe beleef ik het dagelijks leven, hoe kijk ik terug en naar de toekomst?

In zes bijeenkomsten, genaamd 'Het verlangen naar verbondenheid en zin', krijgen geïnteresseerden middelen aangereikt die helpen antwoord te krijgen op deze vragen. Je gaat hierbij samen met anderen op zoek naar wat voor jou belangrijk is in het leven. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor wie het interessant en fijn vindt om op een inspirerende manier te reflecteren op het eigen leven, ervaringen te delen met andere mensen en graag (en zonder oordeel) luistert naar het verhaal van de ander. De kosten voor deze zes bijeenkomsten bedragen in totaal € 25,00. Er is ruimte voor maximaal acht deelnemers in alle leeftijdsgroepen. Er is geen voorkennis vereist.

De tweewekelijkse bijeenkomsten starten vooralsnog digitaal. Zodra het kan na de lockdown mogelijk fysiek. Op de dinsdagochtend, dinsdagmiddag of woensdagmiddag in zowel Anna Paulowna, Langedijk en Schagen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@wonenpluswelzijn.nl of bellen naar 0224-273140. Na aanmelding wordt er een goede verdeling per leeftijdsgroep gemaakt.
Na opgave worden de definitieve data bekend gemaakt.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luyt vanuit de lucht - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...