Praat mee over meer bomen
Uitgegeven op 26-01-2021 om 13:30  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Er komen meer bomen in Hollands Kroon. Samen beslissen we waar we deze bomen gaan planten. Dit legt de gemeente vast in een plan. In februari kunt u over de opties per regio meepraten. Tijdens vier digitale bijeenkomsten gaat de gemeente in gesprek over bomenrijen, bos en bomen op eigen erf. Praat u mee?

Bomen- en ervenplan
Hollands Kroon werkt aan een bomen- en ervenplan. In december is via een enquête om uw mening gevraagd. De resultaten van de enquête worden gebruikt om een plan op te stellen. In dit plan wordt aangegeven waar nieuwe bomen gepland kunnen worden. En welke wensen er zijn vanuit de bewoners. Sluit aan bij één van de digitale bijeenkomsten en ontdek wat er in het plan staat. De gemeente hoort graag uw tips om het plan nog beter te maken.


© gemeente Hollands Kroon

Er zijn vier digitale bijeenkomsten, op 3, 10, 11 en 17 februari. Iedere avond komt een andere deel van de gemeente Hollands Kroon aan bod. Meld u aan via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een aanmeldlink en meer informatie.

Meer informatie op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
BMW X5 X-drive 3.5 High Executive
€ 20.995,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto Hippolytushoef 1978 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...