Week van de Circulaire Economie
Uitgegeven op 25-01-2021 om 19:33  |  link  |  bewaar  |  print

Ondernemers, laat u inspireren

HOLLANDS KROON - Begin februari staat in het teken van een circulaire economie. In de landelijke Week van de Circulaire Economie (1 t/m 6 februari) organiseren vele bedrijven en organisaties tientallen livestreams. Kijk mee en ontdek hoe circulair ondernemen voor uw bedrijf een verdienmodel kan worden.

Een circulaire economie
In een circulaire economie worden grondstoffen steeds opnieuw - circulair - gebruikt. Dat is nodig, omdat de aarde anders uitgeput raakt. Er zijn landelijke doelen opgesteld. In 2030 willen we 50% van het afvalmateriaal terugbrengen naar oorspronkelijke grondstoffen. Zo komen deze stoffen weer beschikbaar voor ondernemers en voor de productie van nieuwe goederen. In 2050 moet heel Nederland circulair zijn.

Ontdek kansen
Een circulaire economie is nodig voor het milieu en biedt mooie kansen. In de livestreams vertellen ondernemers welke circulaire stappen zij hebben gezet en hoe zij die rendabel maken. Er staan vele inspirerende livestreams op het programma. Zowel vanuit de landelijke organisatie, als vanuit de regio worden er informatieve sessies georganiseerd. Klik op deweekvandecirculaireeconomie.nl voor meer informatie.

Bent u al circulair?
Heeft u al stappen gezet voor een circulaire economie? Wilt u hiermee andere ondernemers uit Hollands Kroon inspireren? En wilt u uw verhaal delen? Laat dat dan weten via duurzaam@hollandskroon.nl.

Lees meer over de livestreams op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutjestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...