Jubileum 25 jaar Reparatiebedrijf Weijers
Uitgegeven op 28-01-2021 om 22:12  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Feest in de Parklaan, Paul Weijers viert op 24 januari het vijfentwintigjarig jubileum van zijn reparatiebedrijf. Een mijlpaal, wij kijken even terug en u kunt een waardebon winnen van maar liefst 100 Euro.

Al vroeg wist Paul dat hij iets in de techniek wilde gaan doen. Na een opleiding elektronica op de MTS en een cursus televisie/video techniek ging Paul eerst aan de slag bij een klein bedrijf op de Breet in Hoorn. Hier was hij in contact gekomen via een stageplaats tijdens zijn studietijd. Vervolgens startte Paul op 24 januari op 21 jarige leeftijd als zelfstandige. In eerste instantie combineerde hij het zelfstandig zijn met een dienstbetrekking. Toen het eigen werk toenam besloot Paul om zich volledig op zijn onderneming te richten.


Gestart bij vader en moeder thuis in de Polder Waard Nieuwland.

Op de Polderweg 5 in het ouderlijk huis werden de werkzaamheden verricht. Oudere klanten van Paul weten het nog goed. 's Avonds werden de apparaten gebracht en gehaald in het achterkamertje. Hier stonden lange rijen met beeldbuis TV's en toentertijd service gevoelige videorecorders.


De oude werkplaats.

Paul met vader Weijers. Achter Paul de dikke ordners met tal van informatie van alle gangbare apparaten waar ooit aan gewerkt is.

2000 een belangrijk jaar


Paul in de huidige werkplaats, alweer 21 jaar in de Parklaan.

De grote verandering kwam in januari 2000, de voormalige bakkerij van Ton van Os in de Parklaan werd gekocht. In april volgde de feestelijke opening. Naast een ruime werkplaats en opslagruimtes was er nu ook winkelruimte. Boven de winkel is een ruime woning, hier woont Paul met zijn gezin. Het bedrijf is niet meer weg te denken in de Parklaan. Service en kwaliteit staan voorop bij Reparatiebedrijf Weijers. In 25 jaar is er een enorme klantenkring gegroeid, zowel particulieren als bedrijven maken van de diensten gebruik. In de winkel staan altijd de nieuwste TV toestellen opgesteld. Hiernaast een ruim assortiment aan audio apparatuur en losse onderdelen, snoeren en kado-artikelen. Inkt voor de printer op? Weijers heeft het op voorraad. Helaas is de winkel tijdelijk gesloten door de Corona maatregelen. U kunt telefonisch uw bestelling plaatsen. Klik hiervoor op het Weijers logo op Wieringernieuws en u gaat naar de website van Reparatiebedrijf Weijers.


Paul en Vera Weijers vieren het jubileum met een mooie jubileum-actie.

Iedereen die een felicitatiekaart opstuurt of in de brievenbus van de winkel doet maakt kans op een waardebon te besteden in de winkel van maar liefst € 100,00

Het adres van de winkel is:

Reparatiebedrijf Weijers
Parklaan 15
1777BA Hippolytushoef

Wieringernieuws zal uit alle kaarten een winnaar trekken. Deze wordt gepubliceerd op deze website.

Paul en Vera hopen dat er nog vele jaren bijkomen. Zij bedanken iedereen in het in hun gestelde vertrouwen gedurende een 'kwart eeuw'.

Maar vooral nu: 'Blijf gezond in deze bijzondere tijd!'
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

BMW X5 X-drive 3.5 High Executive
€ 20.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes aspiranten B 1969/1970 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...