Voorleesdagen peuterschool De Sammeltjes
Uitgegeven op 23-01-2021 om 14:58  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ook dit jaar zijn er weer de Nationale voorleesdagen, van 20 tot en met 30 januari 2021Ook de peuterschool de Sammeltjes doen aan deze dagen, ondanks de lockdown. De juffen hebben een tasje gemaakt voor alle peuters met het thema: Coco kan het! Dit is het prentenboek van het jaar 2021. In de tasjes zit een instructiebrief en alle benodigdheden (alleen de lijm niet) om alle knutsels te kunnen maken. Met dank aan de Wieringer IJssalon voor de bakjes waar de verf in zit. Ook krijgen de ouders en peuters via een mail de internetlinks naar het verhaal, liedjes en het woordspelletje.

Het YouTube filmpje van Coco gespeeld en gezongen door Wieringers: Marieke van Dijk, Petra Rotgans en Jan van der Wal is zo leuk!!

De peuterschool de Sammeltjes is open tijdens de lockdown. Voor onder andere peuters waar ouders een essentieel beroep hebben. De juffen gaan iedere twee weken een tasje rondbrengen. De peuters van de Sammeltjes hoeven zich niet te vervelen tijdens de verlenging van Corona maatregelen!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo Slingerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...