Livestream Hollands Kroonse Beursvloer
Uitgegeven op 07-01-2021 om 16:08  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Dit jaar geen fysieke beurs maar wel de Livestream Hollands Kroonse Beursvloer.

Na het succes van de Hollands Kroonse Beursvloer in 2019 wilde de Hollands Kroonse Uitdaging dit in 2020 graag herhalen. Ingehaald door de actualiteit kon dit helaas niet plaatsvinden. Op woensdag 3 februari 2021 komt er echter een alternatief, een Beursvloer middels een livestream.

Bij een reguliere Beursvloer komen vraag en aanbod fysiek bij elkaar. Het aanbod van bedrijven en organisaties op marktkramen, met de ondernemers en vertegenwoordigers hiervan voor deze kramen. De verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties ‘winkelen’ in het aanbod.

Vooraf wordt aanbod en vraag geïnventariseerd. Zo kan het aanbod goed worden aangeprezen op de marktkraam en er wellicht al wat worden ingespeeld op de vraag. Daarnaast wordt er door het persoonlijke contact ook spontaan gehandeld op de Beursvloer. Een geslaagde transactie tussen vraag en aanbod noemt HKU een match.

Het plan was om dit ook de aankomende Beursvloer in RSG Wiringherlant te laten plaatsvinden. Dit met behulp van Koen Franke en Justin De Weert, die er hun profielwerkstuk voor het VWO van maken. Tevens was het plan om andere scholieren te betrekken in de organisatie. Helaas gooit de coronacrisis roet in het eten.

Vandaar dat de HKU ervoor kiest om net als vorig jaar het aanbod en de vraag vooraf te inventariseren maar deze nu tijdens een livestream, verzorgd door Regio Noordkop, te tonen. Het aanbod op kaarten met daarop een getekende marktkraam met het aanbod. De vragen ook op een kaart. De presentator leest vraag en aanbod voor. Middels e-mail kan er gereageerd worden op het aanbod en de vragen.

Na de livestream worden de binnengekomen e-mails verwerkt en vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. De matches die hieruit ontstaan worden in een tweede livestream op vrijdagavond 5 februari bekendgemaakt. Tevens zal dan het totaalbedrag aan maatschappelijke waarde worden onthuld.

Deed u de vorige editie met uw bedrijf of organisatie mee met de fysieke beursvloer? Wilt u dat in 2021 ook tijdens de versie via livestream? Zo ja, dan verneemt de organisatie graag wat het aanbod is. Dat kan per mail of telefoon. Gegevens vindt u onderaan deze brief.

Contact en informatie:
Edwin Wittink, info@hollandskroonseuitdaging.nl 06 51 557 633
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 12.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Au! - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...