Bob is op zoek naar een thuis en een schone dame
Uitgegeven op 05-01-2021 om 12:02  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Bob is een lief konijn, een Teddy Widder in de kleur wit. Het is een rammetje, inmiddels gecastreerd met geboortedatum: 12-04-2019. Vanaf 7 weken leeftijd in huis gekomen en nu wegens persoonlijke omstandigheden in het asiel, wachtend op een nieuw zorgzaam baasje met gezellig vriendinnetje.

Hij is gewend aan het buitenleven maar houd rekening met de extra verzorging. Regelmatig een goede kambeurt is zonder te overdrijven van levensbelang. Lange haren in de klit wat vervilt is ontzettend pijnlijk. Gelukkig is Bob de vachtverzorging wel gewend en laat hij zich geduldig kammen, zelfs de voetjes worden niet vergeten.Inmiddels gecastreerd en de wachttijd voorbij dus Bob mag kennismaken met een schone dame. Alleen is maar alleen en konijnen zijn sociale dieren. Een gezin met kindjes is geen probleem, hij komt nieuwsgierig kijken en is lief in de omgang. Alleen op schoot zitten om geknuffeld te worden, dat is niet zo zijn ding. Oppakken staat hij netjes toe.

Zo af en toe mocht los in de tuin. Sowieso is het belangrijk dat konijnen voldoende leefruimte hebben, een spelletje tikker is heel goed voor het welbevinden. In de informatie staat vermeld dat hij graag fijnbiks eet en dat zal ongetwijfeld ook zo zijn, in het asiel eet hij smakelijk Selective aangevuld met dagelijks verse groente en voldoende hooi voor een goede darmwerking.
Bent u enthousiast geworden? Kom kennismaken; u bent welkom, alleen op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier lossen op de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...