Jongste raadsleden vragen aandacht voor jongeren rondom de feestdagen
Uitgegeven op 20-11-2020 om 15:47  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De twee jonge raadsleden Daan Pruimboom (Onafhankelijk Hollands Kroon) en Lars Ruiter (Fractie Ruiter) wilden donderdag een motie indienen tijdens de gemeenteraadsvergadering met daarin een oproep om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om tijdens de jaarwisseling iets te kunnen organiseren voor de jongeren in de gemeente.

Volgens de twee jonge raadsleden is het belangrijk om dit te onderzoeken. Er is immers weinig te beleven voor deze groep nu alles op slot zit. Na het voorlezen van de motie werden er een aantal pittige vragen gesteld aan Pruimboom. Nadat Burgemeester Van Dam reageerde, zij liet weten dat er over dit onderwerp ook al in de organisatie wordt nagedacht om te kijken of er mogelijkheden zijn, werden de reacties milder. Uiteindelijk omarmde de raad dit sympathieke initiatief en hoefde na de toezegging van burgemeester Van Dam de motie niet in stemming te worden gebracht.

Nu staat of valt wel alles met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. De tijd zal het ons leren. Grote bijeenkomsten zijn voorlopig uit den boze. Daan en Lars denken bijvoorbeeld aan een online Pubkwis. Ideeën zijn van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi X-Play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 Jan Schat en de firma Lont - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...