Ukkie shop speelgoed Sinterklaasfolder
Uitgegeven op 06-11-2020 om 12:27  |  link  |  bewaar  |  print

Ukkie shop speelgoed Sinterklaasfolder

(ADVERTENTIE)

***** Koop lokaal, corona-proef en steun uw ondernemer! *****

Wij hebben onze speelgoedfolders voor u online gezet. U kunt dus vanuit uw eigen huis onder het genot van een bakkie koffie/ thee onze sinterklaas artikelen bekijken c.q. bestellen.

Wij zouden het fantastisch vinden om uw sinterklaas bestelling te mogen ontvangen en de cadeautjes voor u te mogen klaarmaken. Om onze dank te laten blijken, ontvangt u bij het ophalen van uw bestelling een cadeaubon.


U ontvangt een cadeaubon
t.w.v. 10% over uw aankoopbedrag.

Uiteraard worden al uw cadeautjes door ons ingepakt. U hoeft ze alleen nog maar te komen ophalen. We zullen met u een tijdstip van ophalen overleggen zodat we veel menselijk verkeer i.v.m. de corona kunnen voorkomen.

Hoe kunt u bij ons bestellen?
• Ga naar www.babykadowinkelukkieshop.nl en klik op de categorie speelgoed folder 1 (gelijk aan papieren folder week 44) of speelgoed folder 2 (alleen online beschikbaar). Hierin staan onze nieuwste artikelen.
• Klik hier rechtstreeks op folder 1 of folder 2 van mijn webwinkel.

Handige online besteltips:
• In de categorie Sint speelgoed folder 1 en 2 staan de meest recente binnengekomen artikelen. U mag uiteraard ook in de andere categorieën kijken maar niet alle artikelen zijn up-to-date. (Wij houden natuurlijk contact met u wanneer er artikelen niet voorradig zijn of nabesteld kunnen worden)
• Als u in de gewenste categorie uw cadeautje zoekt, kunt u ook sorteren op prijs van laag naar hoog. Zodat u de goedkoopste cadeautjes als eerst ziet , oplopend naar duurdere cadeautjes.
• Let er op dat u uw juiste mobiele nummer of emailadres aan het einde van de bestelling invult zodat wij contact met u kunnen opnemen.
• Als u een online bestelling heeft gedaan, klik dan op ZELF OPHALEN in winkel als bezorgmoment zo worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht
• Als u niet met Ideal wilt betalen maar in de winkel wil betalen dan kunt u voor de optie overmaken kiezen. (wanneer er per ongeluk wel verzendkosten gerekend worden, zullen wij die uiteraard retour betalen).

Bestel uw Sint artikelen voor 15 november en ontvang een cadeaubon bij uw bestelling!
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dames junioren Tonegido 1963 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...