Online sollicitatieworkshops
Uitgegeven op 28-10-2020 om 17:41  |  link  |  bewaar  |  print

KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie van zes online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis. De bijeenkomsten zijn te volgen op donderdagmorgen van 9:30 tot 12:00 uur. De eerste workshop is 12 november en heeft als thema: Waar vind ik werk?

De allereerste stap bij solliciteren is het vinden van de juiste vacature. Tegenwoordig staan de meeste vacatures online en daar je weg vinden is niet altijd vanzelfsprekend.Op 12 november worden de belangrijkste online vacaturebanken besproken. Tijdens de eerste workshop wordt ook stilgestaan bij de recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt ten gevolge van het coronavirus. En zaken die op de langere termijn invloed zullen hebben op de banen van de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan automatisering en digitaliseren. Banen veranderen. Sommige verdwijnen, maar er ontstaan ook nieuwe kansen en mogelijkheden.

Aanmelden en meer informatie over de gratis workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl.

De bijeenkomsten zijn als serie te volgen, maar ook los van elkaar. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken. De volgende workshops staan gepland op 26 november, 10 december, 7 januari, 21 januari en 4 februari.

Verhelder Talent is actief op het gebied van loopbaan, solliciteren en carrièreswitch. Joyce van der Poel en Veronique Wanst delen hun passie voor de juiste persoon op de juiste plek. Beiden hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar 'de juiste match' hun dagelijks werk was.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Aygo 1.0 5drs X-play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aurora Kermis 1977 advertentie Wieringer Courant - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...