Matchcafé Hollands Kroon
Uitgegeven op 28-10-2020 om 12:35  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Zoek je contact met iemand met dezelfde hobby of interesses? Vind je het leuk om in het weekend iets te ondernemen maar ga je liever niet alleen? Wil je in deze Coronatijd wel eens digitaal samen met iemand een goed gesprek? Met iemand naar de film of een museum? Dan is het Matchcafé van Wonen Plus Welzijn wellicht iets voor jou!

Wonen Plus Welzijn gaat een Matchcafé opstarten. Wie weet vind je je match in het Matchcafé om samen leuke dingen te doen. Natuurlijk kan dit ook 1 op 1. De bedoeling is om wekelijks op een vast moment digitaal met elkaar af te spreken. Eens per maand komen we op verschillende gezellige locaties in Hollands Kroon bij elkaar, zodat een ieder aan kan sluiten! De dag en tijd doen we in overleg met elkaar! Uiteraard binnen de corona-maatregelen / mogelijkheden.

Wil je nieuwe mensen leren kennen om wat voor reden dan ook? Sluit aan bij dit nieuwe initiatief in je eigen omgeving. Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt! Er is de mogelijkheid om eerst even te oefenen met digitale ontmoeting tijdens een kennismakingsgesprek om het e.e.a. uit te leggen, maar ook om te inventariseren wat je behoeftes en wensen zijn. Je hoeft het niet alleen te doen, wij helpen je daarbij.

Neem de stap om contact op te nemen, en laat er mooie matches ontstaan in je leven! Wonen Plus Welzijn helpt je graag bij de opstart!
De digitale start van de wekelijkse Matchgroep is dinsdag 3 november van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Contactgegevens, informatie en/of aanmelding via annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl of telefoonnr. 0223-535826 tussen 9:00 uur en 12:00 uur tijdens werkdagen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Aygo 1.0 5drs X-play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Supermarkt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...