Zaterdag 7 november wordt heel Hollands Kroon uitgekleed!
Uitgegeven op 23-10-2020 om 12:48  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op 7 november aanstaande wordt in heel Hollands Kroon uw oude kleding en schoenen opgehaald. Dit gebeurt door lokale organisaties die met man en macht alle straten langsgaan om uw overtollige kleding en schoenen op te halen.Al meer dan 25 jaar verzorgt de Rotaryclub Wieringerland op de eerste zaterdag van november het huis-aan-huis ophalen van uw kleding in de voormalige gemeenten Wieringen en Wieringermeer. Voor het vijfde jaar achtereen wordt deze traditie voortgezet in de hele gemeente Hollands Kroon. De leden van de Rotaryclub Wieringerland doen dit op Wieringen en in de Wieringermeer. De leden van de Rotaryclub Anna Paulowna doen dit in Anna Paulowna en de leden van Handbalvereniging Niedorp, Handvalvereniging Zwaluwen uit Kolhorn en de Sportvereniging Sparta halen de kleding in voorheen Niedorp op.
Dus, ruim uw kledingkast op, bewaar de kleding en schoenen die u niet meer zult dragen in een dichte plastic zak en zet deze op zaterdagochtend 7 november iets voor 10.00 uur goed zichtbaar aan de weg.

De opbrengst komt geheel ten goede aan onze regio. Zo heeft de Rotary Wieringerland een scholenfonds dat hiermee leerlingen ondersteuning geeft. Het Rodekruis wordt met giften ondersteund. Zo ook de voedselbank die van verschillende producten wordt voorzien. De verschillende meewerkende sportverenigingen ondersteunen zo ieder hun eigen club. Kortom, de opbrengst van uw kleding komt goed terecht.
Heel graag de kleding iets voor 10 uur op zaterdagochtend 7 november a.s. in afgesloten plastic zakken goed zichtbaar aan de weg zetten, we starten om 10.30 uur met het ophalen van de zakken!

Op voorhand alle inwoners bedankt voor uw medewerking!!
Voor inlichtingen: 06 22472283 of kijk op www.rotarywieringerland.nl


(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Team D bouwjaar 2020
€ 32.995,-

Toyota Aygo 1.0 5drs X-play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoekje Hippo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...