Inloophuis Medemblik in 'Hart van Nederland'
Uitgegeven op 22-10-2020 om 11:49  |  link  |  bewaar  |  print

MEDEMBLIK - Inloophuis Medemblik is vanavond te zien in 'Hart van Nederland'. Hier vertellen medewerkers en gasten over het belang van inloophuizen. Door de corona zijn veel inkomsten weggevallen. en dat is een regelrechte financiële bedreiging voor de helft van de inloophuizen. KWF-kankerbestrijding ondersteund de inloophuizen met het platform 'huis in actie'.

Inloophuis Medemblik is de actie 'EuroDomino' gestart. Omdat elke euro telt wil het Inloophuis graag een domino effect zien.
Als elke inwoner van Medemblik b.v. een euro geeft, dan is het probleem opgelost (maar het mag natuurlijk altijd meer zijn). Bedrijven en personeelsverenigingen kunnen zich ook inzetten voor 'het leed wat kanker heet'. Ook het delen met vrienden, familie en collega's draagt bij aan het doel.
Even rond met de collectebus rond tijdens de koffiepauze en storten op de actiepagina. Uiteraard mag je ook zelf een actie opzetten als een teamlid!

Ondersteun ook het inloophuis bij jou in de buurt! Je weet pas wat deze kunnen betekenen, als je zelf, of een geliefde geconfronteerd wordt met kanker.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...