Team Sportservice maakt van herfstvakantie een sportieve week
Uitgegeven op 30-09-2020 om 22:06  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - In de herfstvakantie is er van alles te doen voor kinderen van de basisschool uit de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Rennen, vliegen, springen, klimmen, slingeren. Dat is wat er gebeurt tijdens apenkooien. Daarnaast verzorgt Team Sportservice voor kinderen uit groep 5/6 en 7/8 een trefbaltoernooi.
In vijf dorpen kunnen kinderen drie keer per dag helemaal los tijdens apenkooien. De gymzalen worden volgebouwd en bewegingsconsulenten van Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon staan klaar met verschillende spellen. Apenkooi is dinsdag 13 en donderdag 15 oktober.Foto's aangeleverd Team Sportsevice

“Dinsdags kunnen kinderen terecht in Hippolytushoef en ’t Veld en donderdag 15 oktober in Nieuwe Niedorp, Tuitjenhorn en Anna Paulowna”, somt Manon Verblaauw van Team Sportservice op. “Het is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Even heerlijk ravotten, lekker klimmen en klauteren en je energie kwijtraken.”
In verband met de coronamaatregelen mogen alleen kinderen dit keer naar binnen. Uiteraard zorgt Team Sportservice dat er voldoende en gediplomeerde begeleiding is om alles in goede banen te leiden.Afsluitende finale
Het trefbaltoernooi is woensdag 14 oktober in de Groeneweghal in Schagen. De deelnemers spelen verschillende wedstrijden met als afsluiting een finale. Het winnende team neemt de beker mee naar huis. Manon Verblaauw licht toe: “Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal tien spelers. De coach of begeleider kan het team opgeven door één inschrijving te doen onder zijn of haar naam. De spelregels en verdere informatie volgen na inschrijving. In verband met corona mogen alleen de teams die zich ingeschreven hebben met één volwassen begeleider naar binnen.”
Inschrijven via Actief Noord-Holland
Kinderen uit groep 5/6 spelen van 10.00 tot 12.30 uur en uit groep 7/8 van 13.30 tot 16.00 uur. Groep 5/6 kan inschrijven via https://bit.ly/3kJxAIk en groep 7/8 via https://bit.ly/3cvQobl. Klik eerst op ‘aanbod’ en kies dan voor de woonplaats. Kosten per team bedragen 5 euro.

Ook voor kinderen met Meedoenpas
Meedoen aan apenkooien kost 2 euro per keer. Er zijn drie tijdsblokken per dorp: van 10.00 tot 11.00 uur, van 11.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. Inschrijven gaat via https://bit.ly/332Xgti. Klik eerst op 'aanbod' en zoek dan op woonplaats om aan te melden in de buurt. Kinderen die in het bezit zijn van een Meedoenpas, kunnen zich aanmelden via mail: mverblaauw@teamsportservice.nl.

Voor al deze activiteiten geldt: de inschrijving sluit 7 oktober. Meer weten? Neem contact op met Manon Verblaauw via mverblaauw@teamsportservice.nl of 0224-214774.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Kia Picanto 1.0 CVVT BusinessLine 2014
€ 7.990,-

Toyota Rav4 2.0 Style Van exclusief btw/bpm
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Brug korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...