Cees Bakker onthulde gedenksteen ter gelegenheid 45-jarig jubileum
Uitgegeven op 30-09-2020 om 21:38  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Het is 1 oktober 45 jaar terug dat Cees Bakker zich als tandarts vestigde in Wieringerwerf. Nadat hij zijn studie in Groningen had afgerond vond hij zijn plek in de Jupiterstraat.


Cees Bakker naast het onthulde gedenkteken. Bij de uitbreiding en modernisering van de praktijk een passend gebaar. Zoiets als 'de eerste steen werd gelegd door... In dit geval de oprichting 45 jaar geleden alweer.

Samen met assistente Guusta Bruggeman- Kresmer. Veel mensen zijn nu dan ook al 45 jaar onder behandeling bij Cees. Anderhalf jaar terug is de praktijk overgegaan naar Frank Rietman. Cees werkt zelf nog 2 dagen in de week samen met de assistentes Mariska, Cobie, Anke en Marsha. Daar heeft Cees een goed gevoel bij. Net zoals bij Cees Bakker is de praktijkvoering laagdrempelig. Iedereen is gelijk en voor iedereen is er tijd. Wel is het tijd voor een uitbreiding en modernisering. Maar om niet te vergeten waar de praktijk voor staat heeft Cees vandaag zijn 'eerstesteenplaat' onthuld. 45 jaar tandarts is toch heel bijzonder.


De eerste advertentie.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nederlandse kampioenschappen 100 km. Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...