Bezoekers
Uitgegeven op 25-09-2020 om 02:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Wie bezoekt ons en waar wonen zij?

Via de moderne technieken van bijvoorbeeld Google kunnen wij dagelijks zijn hoeveel mensen er naar Wieringernieuws kijken. Overzichtje van de afgelopen week. Er zijn per land wel grote verschillen.


De koploper is duidelijk, Nederland.

Ethiopië viel een beetje tegen de afgelopen week, slechts één bezoeker. Daar hadden wij eerlijk gezegd ook niet de meeste bezoekers vandaan kunnen vinden of verwachten. Wel leuk dat wij kunnen zien wie er kijken en waar zij wonen. Ter geruststelling, wij kunnen niet zien wie het zijn. Uiteraard zijn wij wel benieuwd wie de kijker uit Ethiopië was, als deze zich meldt krijgt hij of zij een heerlijke worst van slager Ottens.

Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de U.S.A. deden het er tezamen met zo'n 3000 bezoekers aanmerkelijk beter. Daar wonen veel ex-Wieringers die wel regelmatig even kijken hoe het er hier met ons gaat. Best wel leuk dat je zo alles kunt controleren, ook wel een beetje raar, zo kan de overheid ons dus ook volgen via IP adressen. Ben dus nu wel benieuwd wie die Ethiopiër was... Tussen 26 september 2019 en 26 september 2020 is Wieringernieuws 1.800.000 aangeklikt. Ten opzichte van het jaar daarvoor is dit een stijging van 600.000 bezoekers. Dit heeft vooral als oorzaak dat wij sinds een jaar de rouwadvertenties plaatsen van de Wieringers die ons zijn ontvallen. Daarin voorzien wij duidelijk in een behoefte. Zo heeft Ven Mook Computers en ICT veel tablets verkocht aan ouderen die nu simpel het Wieringernieuws kunnen volgen.

Voor bedrijven kunnen wij scherpe tarieven aanbieden om te adverteren. Wij bieden u graag en vrijblijvend de verschillende mogelijkheden aan. En per jaar komt uw bedrijf dus 1.800.000 keer langs in beeld! Waarom zijn wij goedkoper dan de dagbladen? Simpel, het is voor ons nog steeds een uit de hand gelopen hobby en het is gratis te bezoeken.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier lossen op de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...