Marno Kerdijk hangt na vijftig jaar de microfoon in de wilgen
Uitgegeven op 25-09-2020 om 23:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een mooie en vooral bijzonder lange staat van dienst is het over en uit voor Marno Kerdijk. Vijftig jaar trad hij op als artiest, het laatste jaar mocht helaas niet brengen wat er verwacht werd, dit lag niet aan Marno. Door de Corona-crisis geen passend afscheid in De Tent op de Flora na een succesvol 2019 toen hij de mensen vermaakte met vrolijke deunen in de Bloementent.


KLIK HIER voor het verhaal achter de foto, Marno staat links op deze foto.

In 1969 speelde Marno in de band Everplay. Een jonge bloem, na een jaar richtte hij de Telstars op waarmee hij in wisselende samenstelling speelde tot 2013. Jarenlang was zijn dorpsgenoot Hans Oldersma zijn partner in dit uiterst succesvolle duo, wie heeft hun niet zien optreden op feesten, partijen en tijdens Kermissen. Na het eindperk van The Telstars trad Marno solo op, veelal met dochter Christe en later als DJ. Zijn laatste grote wapenfeit was de Flora van 2019 toen hij bij Edwin Wittink in de Bloementent de muziek verzorgde. Uiteraard zit er een passend afscheid wel in het verschiet als de crisis onder controle is. Want laten wij eerlijk zijn, dit verdiend minimaal een fleurig boeket.


(foto via historische vereniging Wieringen)

Marno en Ina hebben ook een aantal jaren een muziekwinkel gerund in Hippo. Daarnaast stemde Marno ook piano's, een druk baasje was het zeker. En, altijd met een lach! De eerste winkel was in Zaal Anna van het oude Hotel De Haan in Hippo. Marno verhuurde ook videofilms, de 'pikante' stonden in een hoekje, dat was toen wat... Daarna hebben Ina en Marno nog een winkel in de Koningstraat gehad en als laatste in De Belt. Het huidige pand staat ook te koop, mooie grote winkel met mogelijkheden.


Afscheid in De Harmonie in 2013, hij trad toen op samen met zijn kinderen Tino en Christa. KLIK HIER voor het artikel toen...


Marno heeft zijn spullen in de verkoop gezet... En het is prima spul, anders had hij het er nooit vijftig jaar mee vol gehouden. Marno, bedankt voor alle fijne jaren, de Wieringers hebben jou in je hart gesloten.


Je kunt er zo mee aan de slag.

Marno plaatste het volgende bericht:

Marno STOPT NA 50 JAAR ALS BEROEPSMUZIEKANT.

Mijn professionele set gaat in de verkoop.

Dynacord CMS 1000, Draadloos microfoon Schure Blx 4R met een Beta 58 microfoon en Schure Blx4 +Beta 58. 2x Inear EW 300 en EW IEM G2. Dbx EQ speciaal voor de In Ear.
Marantz solidariteit state recorder Flash Card om optredens op te nemen.

Alles is verwerkt in een Transport case +19" kist om te verrijden, voor kleine klusjes kan je de set halveren om eventueel met de luxe auto op pad te gaan.

Speakers:
2 xJbl Prx 715 Actieve Speakers klinken duidelijk,strak en kunnen pittig op volume draaien.
Maximum Spl output 136 db.Net weight 21.6 kg.

2 x Bassbin Turbosound/Behringer Actief 18" Diepe Bas.
3000 Watt aan vermogen en een klasse-D versterker.

Met deze set hebben diverse BN'ers opgetreden. Heb je interesse stuur dan een appje. Goed geluid is ook jouw succes!

Marno Kerdijk
06 51 125 121
Email: info@ thetelstars.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...