Uitgebreid programma bij HippoGym
Uitgegeven op 23-09-2020 om 11:58  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het “nieuwe normaal” staat volledig in het teken van je gezondheid en waar kun je beter aan je gezondheid, weerstand en fitheid werken dan in de sportschool.


Sport heeft bovendien een positieve invloed op de mentale gezondheid. Lichamelijke inspanning zorgt onder andere voor een betere stemming en vermindering van stress. Regelmatig matig tot intensief bewegen kan zelfs angst- en depressieve klachten sterk verminderen en dat kunnen we allemaal in deze tijd wel gebruiken.Sportcentrum Hippogym biedt een uitgebreid programma aan leuke activiteiten zodat er voor iedereen, op elk niveau een sportief uurtje is dat bij je past.

Je kunt vrij trainen in de riante fitnessruimte maar voor degenen die het gevoel hebben dat ze altijd een beetje verdwalen in de hoeveelheid toestellen is er ook de Fitcircle.
De Fitcircle is een groep van 8 toestellen waarmee je je hele lichaam traint.
De sporter wordt aangestuurd door een tijdsklok waarbij je steeds 40 seconden traint en 20 seconden pauze hebt om naar het volgende toestel over te stappen.
Een volledige ronde duurt zo 8 minuten en zo train je in 3 ronden van in totaal 24 minuten heel effectief je hele lichaam. Je kunt de training desgewenst nog aanvullen met een stukje cardio.Verder zijn er diverse soorten groepslessen zoals:
Club Step, Club Yoga, Fit & Shape, Club Cycle, Club Power, Cross Power, Total Body Workout, Perfect Pilates, Bokszaktraining en buiten Bootcamp.
Het lesrooster is vrij om in te schrijven op vrijwel alle lessen dus je bent niet persé gebonden aan één les, een dag of een bepaald tijdstip.
Je kunt je trainingsschema volledig aanpassen aan je eigen wensen.Je kunt bij Sportcentrum Hippogym ook terecht voor fysiotherapie.
Vanuit de samenwerking met Fysiotherapie Hollands Kroon verzorgen we twee keer per week een besloten revalidatietraining. Fysiotherapeute Trea Vader is bovendien op afspraak aanwezig in Sportcentrum Hippogym om u vanuit haar praktijkruimte in de sportschool te kunnen behandelen voor eventuele klachten. Zij maakt indien nodig gebruik van onze fitnessruimte zodat je, wanneer je na het behandeltraject verder zelf voor het onderhoud moet zorgen, dat gewoon op de vertrouwde fitnessapparaten kunt doen die je gewend bent.Hanke Prijs is verbonden aan het sportcentrum als Club Power instructrice maar ook als gewichtsconsulente. Later deze week zullen we er uitgebreid op ingaan wat zij eventueel voor je kan betekenen en wanneer haar nieuwe cursus weer van start gaat.De medewerkers van Team Hippogym helpen je op weg, motiveren je met hun enthousiaste en inspirerende manier van lesgeven en zorgen voor een gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Uiteraard hebben wij ons sportcentrum en de werkwijze aangepast aan de Coronamaatregelen zodat u volgens de richtlijnen van het RIVM kunt trainen.

Voel je thuis bij Sportcentrum Hippogym!

Kom gerust eens langs voor informatie of mail naar info@hippogym.nl
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Rav4 2.0 Style Van exclusief btw/bpm
€ 18.995,- (excl. BTW)

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zandburen Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...