Kerknieuws
Uitgegeven op 19-09-2020 om 01:14  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Kerknieuws.Voor september staat genoteerd voor de Avondoverdenking in Kapellehof te Den Oever, elke woensdagavond om half zeven:

23 september mevr. Anke van Putten – Knol

30 september de heer Sjoerd Folkertsma.WIERINGEN - Kerknieuws. 'Vredesdienst'.

De doopsgezinden kerken komen zondag in de Grote Kerk in een gezamenlijke dienst met protestanten en katholieken samen. Het betreft de zogenaamde 'Vredesdienst' De aanvang is op 11.00 uur en de voorganger is dominee Tjalling Kindt e.a.20 september 11.00 uur Vredeszondag in de Hippolytuskerk.

Op 20 september a.s. wordt de jaarlijkse Vredesdienst gehouden. Ditmaal in de Hippolytuskerk. De Oecumenische Werkgroep en Tjalling Kindt verzorgen deze viering. Het thema is: “Geroepen om vrij te zijn”. Wat is dat, vrij zijn? De cantorij ( een gedeelte van het Oevers Koor) o.l.v. Jos Glim, zal de liederen zingen.

De dienst begint om 11.00 uur. Wilt u zondag 20 september naar de Hippolytuskerk komen, dan is het noodzakelijk zich van te voren op te geven - met naam en telefoonnummer - bij Gerdien Ottens, telefoon: 0227 593348 of per mail: agnisog@quicknet.nl
Liever via het scherm de dienst volgen? Ga dan op 20 september tegen 11.00 uur naar de website http://pgwieringen.nl of via https://youtu.be/3QKoc3MTBhs om de dienst te bekijken.Ook voor de kinderen is er wat: een kleurplaat over de vrede. De kinderen mogen de plaat inkleuren en inleveren, allen krijgen een kleine verassing! De uitslag komt op Wieringernieuws. Inleveren bij Eileen Schaddelee, Klieftstraat 83, Hippo. Digitaal inleveren kan ook: eileenschaddelee@kpn.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ 4.250,-

Te koop mitsubishi Space Star
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Starttoren Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...