Tijm: een single kat
Uitgegeven op 14-09-2020 om 15:32  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Tijm is een prachtig zwarte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 06-07-2009. De foto verhult het niet maar hij heeft aan een van zijn voorpootjes 2 witte teentjes, zo schattig. De reden van zijn komst in het asiel is dat Tijm vastbesloten is om niet bij zijn baasje te willen wonen. Dat heeft niets met de liefde van zijn baasje voor Tijm te maken, waarschijnlijk wel met de woonomgeving en de aanwezigheid van andere katten.

Als kitten in huis gekomen, later kwamen er meerdere katten in huis en eerlijk is eerlijk, Tijm vond het niets. Hij maakt geen ruzie, voerde geen oorlog maar de nieuwkomers werden vakkundig genegeerd totdat het hem te gortig werd en hij besloot om ergens anders zijn geluk te beproeven. Zijn vinder vond het prima, hij was welkom en dat is een aantal jaar een gelukkig samenzijn geweest. Tot het noodlot toesloeg, zijn verzorger overleed en Tijm werd via zijn chipnummer keurig herenigd met zijn oorspronkelijke baasje. Baasje blij, Tijm niet want er waren nog steeds andere katten in huis en nog erger, inmiddels ook een hond! Het baasje zag het met lede ogen aan en koos met verdriet in het hart voor het welzijn van de kat.

Kortom, Tijm wil graag als single kat, ook geen drukte van kleine kindjes. Gezellig samen met zijn mens(en). In de eerste kennismaking vindt hij het best een beetje spannend maar al snel komt hij naar voren en wil graag geaaid worden. Soms even terug naar de veiligheid van onder de struik maar floep, daar is hij weer want aandacht was ook wel erg leuk. Keurig kattenbakzindelijk, wel graag de mogelijkheid om buiten zijn pootjes te strekken. Met eten doet hij niet zo moeilijk, brokjes, zachtvoer, hij gooit het met smaak naar binnen.

Wordt u de liefde van zijn leven? Kom kennismaken; u bent welkom, alleen op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Wierdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...