Kennisdomein geeft antwoord
Uitgegeven op 05-07-2020 om 20:20  |  link  |  bewaar  |  print

Kennisdomein; dé kennisbank voor en door professionals, studenten en ondernemers staat online. Iedereen die op zoek is naar kennis uit de praktijk en niet naar kennis uit een 'boekje', kan hier over tal van onderwerpen informatie vinden.

De website wordt gevoed door mensen uit het werkveld die graag iets vertellen over hun eigen vakgebied en ervaringen. De pay-of luidt; Geeft antwoord. Hiermee is duidelijk dat Kennisdomein letterlijk inspeelt op vragen die consumenten stellen in de zoekmachine.

Weer een website met blogs? "Ja, dat wel, maar dan net iets anders", zegt oprichter Chadli Hachani. "Het idee is ontstaan vanuit de gedachte dat er goede specialistische sites bestaan, maar zelden én gebruiksvriendelijk zijn én informatie bevatten over verschillende vakgebieden. Daarnaast zijn het vaak dezelfde mensen die iets vertellen over een bepaald vakgebied. Jammer, want er zijn zoveel mensen met interessante kennis. Zij hebben echter niet altijd het talent om hun kennis goed te verwoorden of het ontbreekt hen simpelweg aan tijd. Kennisdomein probeert deze barrière te doorbreken en nodigt iedereen die beschikt over aantoonbare kennis uit om iets te vertellen over zijn of haar vakgebied." Door middel van een interview en ervaren tekstschrijver wordt het voor hen mogelijk gemaakt interessante blogs te plaatsen. Hiermee kunnen lezers kennis opdoen en krijgen zowel de auteur als eventueel het bedrijf exposure.Bestaande bloggers zijn ook van harte welkom. Zij krijgen een eigen auteurspagina waarmee zij zichzelf en/of bedrijf kunnen promoten. Daarnaast is er in de toekomst de mogelijkheid voor bedrijven om tegen betaling (CPA) whitepapers en e-books te publiceren. Wel maakt Hachani duidelijk dat waar een whitepaper vaak een commerciële insteek heeft, blogs puur informatief zijn. Mocht een lezer een blog interessant genoeg vinden en meer informatie willen, dan staat er boven- en onderaan alle blogs informatie over de auteur met een link naar de eerder genoemde auteurspagina.

De website is gestart met ongeveer 80 informatieve teksten over met name marketing, sales en organisatorische onderwerpen. Deze zijn door het vaste team van Kennisdomein geschreven; mensen met jarenlange ervaring in verschillende specialisaties die veel passie hebben voor hun eigen vakgebied. Zij zorgen er in de toekomst ook voor dat de inhoud van de kennisbank relevant blijft voor de bezoeker. Het idee is om deze teksten alsmede de vakgebieden de komende tijd uit te breiden.

Iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan de website. Bloggers kunnen zich aanmelden via www.kennisdomein.nl.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Te koop Kia Picanto 1.0 CVVT BusinessLine 2014
€ 7.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes circa 1962 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...