Wie goed doet goed ontmoet
Uitgegeven op 04-07-2020 om 20:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Actie zakenclub Midden- en West Wieringen.


Sasja Rorije gaf namens Embrace deze week de waardebon aan Harry Hamstra. Harry doet al vijftig jaar vrijwilligerswerk in Hippolytushoef. Zo zet hij zich in voor de zakenclub waar hij helpt tijdens het inrichten van het centrum tijdens o.a. de Halloweenmarkt en het ophangen van de feestverlichting. Uiteraard kwam Harry met zijn tractor. Hiermee heeft hij, vroeger met Jan Talens, al duizenden kilo's oud papier mee vervoerd voor de sportverenigingen. Harry is ook een bekend gezicht op het veld waar hij al honderden wedstrijden heeft geleid als scheidsrechter. Door de Coronacrisis staan al deze activiteiten op een laag pitje, reden genoeg voor Sasja om de waardebon van de zakenclub aan hem te geven. Sasja nomineert voor de volgende keer Sandra Booden van S-Style.

De ondernemersvereniging heeft een nieuwe actie gelanceerd. Wie goede dingen voor een ander doet kan soms ook goede dingen terug verwachten. De zakenclub start deze actie om personen die midden in de samenleving staan en goede dingen doet te belonen. Juist in deze tijd met het coronavirus moeten we juist elkaar extra helpen en saamhorigheid creëren.

De ondernemers doen dit door iedere week iemand te verrassen met een kadobon welke kan worden verzilverd bij één van de aangesloten leden. Zo steunt men elkaar op Wieringen. De lokale ondernemers steunen en sponsoren diverse verenigingen op Wieringen. Daarnaast organiseert de ondernemersvereniging veel activiteiten op Wieringen. Helaas zijn deze ook zwaar getroffen door de opgelegde regels vanuit de overheid.

Het staat nu allemaal even stil, men hoopt dat de situatie zo snel als de veiligheid dit toelaat verandert. Tot die tijd, maar daarna natuurlijk ook, koop lokaal! De aangesloten bedrijven hebben regels opgesteld zodat iedereen veilig terecht kan in de winkels en bij de restaurants. U kunt zelf ook een Zakenbon kopen bij de Wieringer Boekhandel op het Kerkplein en iemand daarmee verrassen. De bon kan bij zo'n 60 bedrijven op Wieringen worden verzilverd.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Avondklok.....
ik blijf binnen
ik ga naar buiten zonder toestemming
ik ga naar buiten met toestemming
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Te koop Kia Picanto 1.0 CVVT BusinessLine 2014
€ 7.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Veltas - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...