Gemeente veilt inboedels op vrijdag 3 november a.s.
Uitgegeven op 30-10-2006 om 14:23  |  link  |  bewaar  |  print

WIERIGEN - Op vrijdag 3 november 2006 organiseren burgemeester en wethouders van Wieringen een veiling. De te veilen goederen zijn vrijgekomen bij ontruimingen van woningen en een bedrijf.

Een greep uit de te veilen artikelen: magnetron, fornuis, tvís, koel/vrieskast, divers meubilair, wasmachine, geluidsinstallatie, fietsen, surfplank met zeil, kleine zeilboot, bouwlamp met statief, zware werkbank, lasmasker en lasapparaat, zware kabels, voorraad moeren en bouten, diverse zware gereedschappen.

De kavellijst kan in de loop van dinsdag 31 oktober via www.wieringen.nl worden bekeken. De veiling van de goederen vindt plaats onder het beding van voetstootse verkoop, gezien of niet gezien, zonder enige aansprakelijkheid voor verkoopster omtrent hoedanigheid van de te veilen artikelen. Direct na toewijzing staat het verkochte voor rekening en risico van de koper zonder enige aansprakelijkheid van verkoopster.

De veiling vindt plaats op vrijdag 3 november a.s. bij gemeentewerken aan De Wieken en begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen de goederen vanaf 19.00 uur bekijken.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Kia Picanto 1.0 CVVT BusinessLine 2014
€ 7.990,-

Te koop mitsubishi Space Star
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zomeravond spektakel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...