Koninklijke Marine geeft geld aan Stichting Topaze
Uitgegeven op 19-10-2006 om 19:14  |  link  |  bewaar  |  print

De cheque werd overhandigd door de commandant; Ltz. 1 Chiel van Hoorn aan dhr. Cor Willeboordse in bijzijn van matroos Robben, korporaal Bakker en majoor Van Hest
DEN OEVER - Vandaag, 19 oktober 2006, is er een delegatie van mijnenjager Hr. Ms. Zierikzee op bezoek geweest bij de Stichting Vaarvakanties Topaze. De reden was het brengen van een geldcheque ter waarde van 1000 euro. Dit geld is de afgelopen anderhalf jaar bijeengebracht aan boord van de mijnenjager Hr. Ms. Zierikzee.

De cheque werd overhandigd door de commandant; Ltz. 1 Chiel van Hoorn aan dhr. Cor Willeboordse in bijzijn van matroos Robben, korporaal Bakker en majoor Van Hest (zie foto).

Het geld is bijeengebracht door de bemanning tijdens diverse reizen. Dit werd gedaan door het houden van o.a. een bingo. Ook komt een deel uit giften, welke door nabestaanden was geschonken na een asverstrooiing op zee. Een ander deel was de opbrengst van het bellen vanuit het buitenland. Al deze activiteiten hebben er voor gezorgd, dat er een bedrag van 1000 euro in de pot zat.

Na het leggen van contact tussen de Zierikzee en de Topaze, is een delegatie van de mijnenjager naar Den Oever afgereisd. Zij werden thuis bij Cor ontvangen met koffie. Na de kennismaking nam de commandant het woord en reikte hij de cheque uit in het bijzijn van Cor zijn zoon Arjaan.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra
€ 3.245,-

Toyota Aygo 1.0 5drs X-play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Vrijheid - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...