DAS organiseert biljarttoernooi
Uitgegeven op 15-10-2006 om 16:10  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN De Drper Activiteiten Sociteit (de D.A.S.) organiseert komend weekeinde het vierde Wieringer biljartkampioenschap. In dorpshuis t Parochiehuis in Hippolytushoef binden 44 biljarters van elf Wieringer verenigingen de strijd aan in de spelsoort libre. Piet Dijkstra uit Hippolytushoef verdedigt zijn titel en de door het dorpshuis beschikbaar gestelde wisselbokaal.

De afstoot van het toernooi is vrijdagavond om zeven uur onder het toeziend oog van de wedstrijdleiders. De eerste ronde wordt vrijdagavond en zaterdag vanaf 10.00 uur afgewerkt. Iedere biljarter speelt in de eerste ronde drie wedstrijden. De helft van de biljarters plaatst zich voor de tweede ronde, die zaterdagavond en zondagochtend vanaf 10.00 uur wordt gespeeld. Zondagmiddag vanaf half n trachten de acht besten zich via de kwart en halve finales te plaatsen voor de finale, die om half vijf op het programma staat. De winnaar van de finale mag zich een jaar lang Wieringer biljartkampioen noemen. Trien van de Gest reikt na afloop de prijzen uit.

Biljartliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje een kijkje te nemen. De toegang in dorpshuis t Parochiehuis aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef is vrij.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Rav4 2.0 Style Van exclusief btw/bpm
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aanvoer van vis in de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...