Beweging voor iedereen, tips van fysiotherapeut Dirk Dikken
Uitgegeven op 07-04-2020 om 15:19  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wij ontvingen onderstaand bericht van Dirk Dikken. Dit delen wij graag met u, het is belangrijk om te blijven bewegen, ook in de thuissituatie.

Zoals jullie weten moeten alle sport gerelateerde en fysiotherapie praktijken dicht vanwege het corona-virus. Ik merk dat bij veel mensen dat hun klachten weer verergeren omdat zij op dit moment niet kunnen sporten of niet naar de fysio kunnen.

Daarom heb ik na hard werken op mijn site (dirkdikkenfysiotherapie.nl) een handig programma gemaakt die voor iedereen gratis toegankelijk is met leuke rek oefeningen. Die ook voor iedereen makkelijk uit te voeren zijn. Deze oefeningen geef ik normaal in de praktijk mee maar omdat ik op dit moment niet iedereen goed kan bereiken voelde ik mij verplicht om dit voor iedereen te maken. De houdingen worden ondersteunt met foto's en filmpjes.

Dit zijn rekoefeningen/yoga-oefeningen met rustige houdingen ,de houdingen worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreƫerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo verbouwd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...